Vi och alla andra på systemet!

Hejsan hoppsan! Nu har vi fått lite gjort...

Vi gick upp klockan 11 och åt lite brunch sen var det fort iväg mot Vällingby där jag införskaffade diverse nödvändigheter och efter det systembolaget. Det var jag, Lisa och ALLA ANDRA. Jisses, man tror ju att folk är lite rutti och handlar innan nyår men ICKE!!
Träffade på Kim också som passade på att utnyttja oss lite, han hamnade före i kön och sen fick han dessutom skjuts hem.

Efter kaoset på systemet och the drop off av Kim så for vi vidare ut mot öarna. Lite knas, hämtade upp lillasyster Franken i centrum och sen Skärvik. Sist men inte minst OK/Q8 där Lisa mötte upp sin fader och jag brummade vidare hem.
Nu är jag hemma och ska väl försöka ta mig en powernap innan det är dags att duscha och fixa iordning sig. Det är en hel del som ska göras, klockan 16:30 ska jag vara hemma hos Sandrew och sen får vi se vart kvällen för oss.

Jag glömde skriva igår att min lilla kusin kom in till Shell. SHIET! Jag kände knappt igen henne och dessutom blandade jag ihop namnet men det var iaf Angelika, jag trodde det var Alexandra. Det är inte lätt det där, lite skrämmande dock att hon hänger i Tensta. Men men...

Nu ska jag fixa..
Happy New Year!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0