Fotfarande ganska sliten

Hey, jag börjar alltid skriva utan att ha en aning om vad egentligen jag ska skriva sen slutar det med sjukt långa inlägg ändå. Jag förstår inte hur jag lyckas med det.

Idag är jag dock inte på topp, känner mig lite sjuk och nere. Tror jag känner mig lite ensam i denna stora värld, det är ju trots allt bara en vecka kvar idag till alla hjärtans dag och det känns ju så där. Det var ett tag sen man spenderade den som singel, tre år typ! Men det ska går bra, Sandra har ju offrat sig för att finnas vid min sida så vi kan ju kanske kolla på en gosig film eller något.
Apropå trollen som står i farstun så pratar jag med henne i skrivande stund om att vi någon gång (i framtiden) kanske ska flytta ihop. Det bli hon, jag och Akilles den stora stygga vargen. En av de finaste schäfrarna på jorden för att vara mer precis men lite väl busig för min smak men det går väl över. En annan är ju van med lilla Fanny som är en liten bjäbbis, en väldigt söt och omtyckt sådan.
Åter till planerna, Sandra och jag är ganska olika som personer men det kan ju fungera ändå. Jag är ju en ganska partyglad människa men jag skulle kunna dra ner på det eftersom jag ändå har planer på att skärpa till mig när det gäller alkoholen. Sandra är givetvis också en partybrud men hon vet sina gränser den flickan, en riktig hurtbulle är vad hon är.
Jag tror iaf att det skulle kunna fungera bra och jag ser fram emot att denna framtida plan ska sättas i verket.

Snart är det dags att duscha och krama kudden tillsammans med vovsingen.
Good night, sleep tight & don't let the bedbugs bite!!

Kommentarer
Postat av: sandrew

haha vargen ;P bra dära!!

2007-02-08 @ 17:18:43
Postat av: Anonym

Jag tror på er Kram

2007-02-09 @ 19:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0