Fucktastic

Fredagen är här och jag har varit och solat och fått en massa färg, framförallt i ansiktet. Jag åkte med Sandra, Jennie och en utbytesstudent. Samtalen bestod mest av skitsnack, känslor och de vanliga ämnena i tjejprat.
Ikväll blir det en lugn hemmakväll, har blivit frågad om jag vill hänga med ut på krogen men med mina nyktra månad och allt så måste jag ju tyvärr avstå, hur sugen jag än är.

Jag är dock lite trött på att sitta hemma och vara uttråkad så jag tänkte kanske höra av mig till ngn så jag slapp sitta och kolla på film själv men personen jag hade i åtanke lät inte så exalterad över att jag överhuvudtaget skrev till honom så jag tror inte jag vågar fråga ens, men det kanske finns någon annan som är lika utråkad som mig, vi får se vem den lycklige blir ;).

Btw, så vill jag bara hänvisa er till denna sida (tack Emilia). Min idol och förebild, Olinda Borggren, en drygare och grymmare människa får man leta efter. Jag tror hon säger de saker som många människor tänker och att hon vågar göra det gör andra så jävla pissed off. Att kalla folk saker som talanglösa fuckheads är ju bara så roligt. Love her!

Olinda Borggren
Dagens lycka: Olindas sköna stil, citatet ovan är till den människan som tar åt sig ;)

Puss och knull på er mina små hjärtegull och ha en toppen fortsatt dag!

Kommentarer
Postat av: em

haha varsegood :) visst var filmerna sköna, spec när han översätter hennes svensk "I love sweden, sweden rocks!" :D

2007-02-16 @ 22:38:46
Postat av: Anonym

du blomman tänk framåt mister du en står dej tusen åter

2007-02-17 @ 22:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0