Lou goes beach 2007

Nu är det ny månad igen, Februari för att vara petig. Det var första dagen av tre veckor på förskolan Trandansen idag, samma dagis som jag jobbat på förut för er intresseklubbens medlemmar.

Nej men som sagt, ny månad, nya planer. Antingen kommer ni älska denna månads planer eller helt enkelt hata dom. För de som tycker det är sjukt kul att läsa om mina fylletåg och alla de gånger jag gör bort mig på pickalurven är detta mindre roliga nyheter men för er som tröttna på detta, som jag, är det här guld värt. Jag ska nämligen vara sjukt hurtig den här månaden och om det går som jag vill så ska jag inte dricka någon alkohol överhuvudtaget. Dessutom ska jag lägga av med alla onyttigheter och skit som godis, chips och alldeles för fet och äcklig mat. Det är faktist så att "beach 2007" närmar sig med små långsamma steg och om jag vill vara fit tills dess så behöver jag sätta igång redan nu. Alkoholen må göra folk snygga under tiden då man är berusad men så småningom blir man nykter och märker att den sätter sig på ställen där det inte alls är lika attraherande så detta måste väck.
Ja ja ja, jag har sagt så förut men nu ska jag banne mig klara det här. Jag får anlita någon form av personlig alkoholpolis. På något sätt borde det ju gå att fixa, jag menar egentligen är det inte vara så svårt för jag har ändå absolut inga pengar att dricka för den här månaden och det är ju ett stort plus. Det blir svårare med maten för jag kan inte påverka den här hemma så mycket om jag inte följer med till affären vilket jag inte direkt har tid med eftersom jag som sagt jobbar. Men det ska vi nog lösa på något sätt.
Jag måste också börja gå på gymmet igen, både för att träna och sola. Det är bra att ha grundfärg när sommaren kommer så man inte bränner sig. Dessutom så har är/har alla kompisar varit utomlands så man vill ju inte direkt sticka ut från mängden.
Nu ska Cecilia Arnblom ta tag i sitt nersupade liv och börja leva nyttigt och väl, hur låter det då mina vänner? Tror ni på mig eller kommer jag bryta detta redan på Fredag?... Jag har faktiskt ingen aning, jag ska iaf göra mitt bästa, och jag SKA bli snygg till beach 2007. Jag vet att Februari bara är en månad av många men jag kan inte planera FÖR långt fram så vi tar en månad i taget.
Vi får se hur många kilon jag kan gå ner på en månad, jag tänker självklart inte skriva hur mycket jag väger i bloggen men jag kan skriva senare hur mycket jag blivit av med. Japp, jag har bestämt mig, now wish me luck!

Nästa dilemma. Jag har två filmer som jag så gärna vill se men den ena är för läskig för mig att se på själv och den andra är för bra för att kolla på själv. Det här är mitt egna ilands problem, jag orkar inte vänta på att någon ska dyka upp heller för det är verkligen en film jag vill se sjukt mycket men som sagt alldeles för bra för att ligga ensam i sängen innan man ska sova. Nej! Jag måste lösa det här och det fort, kanske får tvinga hit Sandra eller någon att kolla på den med mig.
Det är en dansfilm, Step up heter den och man får se lite av den i Sean Pauls video, "Give it up to me" och jag ÄLSKAR dansfilmer speciellt när det är Hip Hop inblandat. Jaja, det här var totalt ointressant för er men jag var tvungen att få ut det ur mig för det är ett "problem" som verkligen tynger mig. Tvi!
Filmen ligger typ och skriker mitt namn! Oh My God!!

Nej! Snart börjar Cityakuten och här bli ju inga barn gjorda så jag studsar in i duschen nu.
Kyss och knull mina små hjärtegull (på Sandras begäran)


Kommentarer
Postat av: Linda

Du är ashet redan gumman. Men om du känner att du vill så Lycka till! :)

2007-02-05 @ 22:12:22
URL: http://gissela.blogg.se
Postat av: cecilia

Tack älsk! Jag vill vill vill! =)

2007-02-05 @ 22:28:02
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: Anonym

du kommer bryta de

2007-02-06 @ 01:02:51
Postat av: cecilia

vi får väl se! ...

2007-02-06 @ 07:51:27
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: emilia

nemas problemas har du bestämt dig så har du om alkoholen alltså. Men gå ner i vikt? my gosh, det behövs ju inte! du ser bra ut nu!
Step up ÄR SJUKT BRAAA! och han är väldigt heeet :) såg den på planet hem från thailand. se den se den!

2007-02-06 @ 08:49:32
Postat av: cecilia

ofcourse my horse!
haha ja, den ligger fortfarande och vrålar på mig! .. ;) kan tänka mig att bruden inte direkt är ful heller ;)

2007-02-06 @ 16:59:41
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: lisilale

Jag ska säga dig att du inte alls ser dum ut..!!

2007-02-06 @ 19:58:27
Postat av: cecilia

tack älsk! .. det är ju bra att jag inte SER dum ut iaf ;) ..
hellre snygg än smart brukar jag säga till mitt försvar .. bara det bevisar ju egentligen hur korkad jag egentligen är .. MOHAHA! ;)

puss på er !

2007-02-06 @ 20:43:33
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0