Ännu en helg avklarad!

Jaha klockan är 15.08 och jag gick nyss upp och den enda anledningen till det är väl Andreas. Men stackarn jobbar ju hela veckorna, tränar på kvällarna och festar på helgerna så det är väl därför. Han tassade väl in här vid halv sex eller något så då får man sova länge på dagen men det är ju trevligt om man hinner se solen innan den går ner.

Igår var jag som sagt hemma hos Linn och det var trevligt. Vi kollade på Sing - Along och hade det massor med mys. Avslutningsvis lekte vi charader och fick oss en massa skratt sen var det dags för hemgång efter middag och andra trevligheter.
Jag gick halva vägen från Hässelby Strand eftersom kylan inte tillät mig att sitta och vänta på bussen i 20 minuter. Men det gick bra och jag var hemma ganska kort efter.
Jag gick och la mig, satte på en film, somnade och ganska kort därefter så började mobilen skrika. Första sms:et var från Öresundsbron och de berättade för ovanlighetens skull att bron var avstängd, den brukar nämligen vara öppen. Jag vet inte varför men på något sätt har jag lyckats fixa så jag får trafikinformation om Öresundsbron och det är verklgen något som är helt orelevant för mig men jag vet inte hur jag får bort det. Mobilen slutade inte att låta och jag blev väckt flera ggr om till slut bestämde jag mig att gå upp och sätta mig vid datan och plugga tills Andreas skulle komma eftersom det verkligen inte gick att somna om. När han väl kom så började han med att kalla mig fetknopp (TACK!) och sen skrämma skiten ur mig (TACK IGEN)... Pucko!
Men men, jag sov gott och drömde sött så jag ska inte klaga!

Idag blir det nog en hel del plugg och tv-tittande nästa vecka börjar jag jobba lite smått på ännu ett nytt dagis som heter Skålen och ligger i stan så det ska bli skoj.



Update:
- Lilla jag, kors i taket, har bokat teoriprov den 6:e Mars. Lite sent tänker ni men i Januari vågar jag verkligen inte chans och i Februari ska jag faktiskt jobba (ja, jag vet.. halleluja moment) så det fick blí så sent helt enkelt. Förhoppningsvis så klarar jag det galant då annars vore det ju ve & skam, om det blir fallet är det nog inte meningen att jag ska ha körkort.
- Malin, systra mi, har införskaffat sig en dvärghamster som fått namnet Rocky. Sötare liten krabat får men leta efter och snabb är den dessutom. Den klättrar upp på kläderna och ner på ryggen och sen upp igen, den är helt crazy!
- Lajzan, systra mi nummer två, leker med pojkar hit och dit i vanlig ordning. Som tur va är hon och pojkarna unga och alla vet ju att unga hjärtan klarar sig alltid. Förhoppningsvis är det bara en fas som snart går över.
- Annars har jag suttit här och gråtit ikapp med andra sorgsna människor, inte av samma orsaker dock men ändå. Jag mår bättre nu iaf och hoppas på ljusare dagar. Hoppet är ju trots allt det sista som lämnar en!

Ciao mes amigos!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tror jag vet vem som har gjort så du får info om öresundsbron!!! hahahaha

2007-01-14 @ 16:26:41
Postat av: cecilia

VEM.. o hur får jag bort det! snälla låt mig få sova på nätterna :'(

2007-01-14 @ 17:34:13
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0