Tårar, tårar, tårar!

du och jag!

Jag hatar att du ska lämna mig. Tio verckor är alldeles för lång tid utan dig och nu kan jag inte sluta gråta. Du kommer ju hem sen men va fan Linne hur ska jag klara mig utan ditt leende och allt som gör att man bara glömmer bort all skit för en stund och ler med dig. Hur ska jag klara mig utan dina uppmundrande tal som gör att man känner sig som den bästa människan på jorden. Hur i helvette ska jag klara mig överhuvudtaget utan dig?
Det är jobbigt att skriva det här, för jag vet att jag kommer sakna sig så mycket och du är inte direkt den första som lämnar oss ensamma kvar här i Sverige. Det är bara Lisa och jag kvar nu och snart åker en annan viktig person också :( .
Linnsan jag hoppas verkligen du får en super - resa och att du inte glömmer bort mig för jag kommer stå och vänta på dig med öppna armar när du kommer hem igen. Du får skriva massor och berätta hur du har det, jag kommer tänka på dig massor. Du är GULD värd hjärtat och du har din plats i mitt hjärta glöm inte det.
Jorden runt mycket kärlek till dig <3



Linda och Emilia kommer iaf hem snart och tur är väl det annars hade jag nog inte överlevt. Saknaden efter min Gissela har varit enorm också. Varför va du tvungen att åka så lång tid, förstår du inte att jag behöver dig vännen.
Nej nu ska jag plugga och tycka synd om mig själv ett tag, jag är ju trots allt den mest ensamma människan på jorden...

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: sandra

nej love, jag är lika ensam jag..

2007-01-14 @ 23:29:13
Postat av: Linda

Cecilia, min kalaspingla, prinsessa o underbara van. Snart kommer jag hem o vi far knasa tillsammans igen. Saknar dej o jorden-runt-mycke karlek till dej!

2007-01-15 @ 03:50:47
URL: http://gissela.blogg.se
Postat av: cecilia

linda du är lycka :D

2007-01-15 @ 12:48:54
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0