20 -års fest

Hey hello!
Nu är jag hemma igen efter ännu några dagar ute på landet. Det är ett riktigt hellhole när det regnar och man tvingas sitta instängd med mammsen och pappsen i en liten stuga.

I fredags åkte jag och Linda för att hälsa på farmor efter lite shopping i Norrtälje. Jag köpte en mjukisdress, brun utan sol (eftersom jag skulle ha fest dagen efter och såg ut som ett vandrande lik) och nagelolja.
Hos farmor blev det mumma mat och lite kaka sen blev det bråttom tillbaka till Blidö eftersom Olson, Jonta och Linda redan hade dykt upp. När vi kom satt de vid matbordet och hade precis tagit sista tuggan på tallrikarna.
Jag var toktrött och ville bara ta det lugnt och kolla på film för att sedan sova och det var i princip vad som hände den kvällen. På natten blev jag väckt av mobilen igen som pep och skrek och Andreas skickade grattis på födelsedagen, tack baby! Vi var ett par i tre år och du minns inte vilket datum jag fyller år!!

Klockan nio på morgonen igår var det dags att gå upp för att brumma till American car show, där kollade vi på bilar och jag fick lite orgasmer av muskelbåtarna och hummern. Några killar gick förbi också och kände tydligen igen mig från Västerås, själv har jag ingen aning om vilka dom var men det är orelevant...
Efter ett tag kände jag att jag behövde åka hem och fixa till festen men Olson ville minsann att jag skulle stanna, jag fattade ingenting men jag stannade ett tag till. Efter ett tag vid scenen när jag börjar bli riktigt stressad så känner jag ngn bakom mig och vänder mig om då står världens bästa Sandra där som sagt att hon inte skulle komma hem fören på Söndag. Jag blev tokglad och skrek utan att tänka mig för "VA FAN GÖR DU HEMMA?". Haha, neger var hon iaf och Kim var inte långt efter. Två veckor i Grekland gör väl så med kroppen, och jag tycker inte ett dugg synd om någon av dom.






Hur som haver, efter lite hej och kramarså tog jag med mig Öhman och syster yster för att åka hem och fixa innan alla kom. Dukar skulle på , sallad skulle göras, musik skulle fixas m.m, m.m.
Vid fyra började folk komma och de sista kom väl inte fören vid sju-åtta men det blev ganska lyckat och de sjöng för mig och jag fick stå på bordet som vanligt och alla verkade glada och nöjda. 
Natten kom dock och avslutades kanske mindre bra, jag grät och hamnade i pappas bil som jag sov i själv med Birro men sen kom en massa skojiga sms så jag mådde snart bättre igen. Jag sov som en stock bak i Mercan och vaknade klockan sex på mrogonen av att mobilen började låta igen och lite senare kom Linda G och Sandra och bankade på dörren så det var bara att vandra upp.












Birthday gifts:
Stor rosa dildo -Anders, Yngve, Patric m.f
♥ Marinblå randig tröja -Lisa & Jonas
♥ Spa på Centralbadet -Lisa
♥ Kollagebok, armband, halsband och navelpiercing -Linda G, Emilia, Moa och Jocke

♥ Bok och armband -Linda Ö
♥ Pinky Pie -Madde och Olson
♥ Doktorväska -Zandy
♥ Armband och Tallinnkryssning -Sandra
♥ Armband -Tessan & Jimmy
♥ Dvd-film, Smirnoff och 300 kr på Kicks -Per Tomas och Micke

♥ Naglar -Linda, Malin och Fanny
Säkert en massa som jag glömt men då får ni ryta till, är sjukt trött just nu!

Birro och Pinky Pie
Efter att ha lekt med Kim på studsmattan, städat och lagat en massa bord som de pajade igår så åkte jag hem med Sandra och Kim. Det gick så där att köra, hackigt och dåligt. Då kände jag att det kanske var lite för tidigt att köra men hem kom vi. Efter att jag duschat och sådant så gick jag hem till Sandra för att äta och efter det var det bio-time. Vi såg Harry Potter och Fenixordern. Innan bio lyckades jag tappa bort min nyckelknippa med både hemnyckel och bilnyckel men som tur va hamnade den i kassan på bion så den kom tillbaka. *Pust!*
Filmen var iaf bra och efter det så åkte vi till Brommaplan och OK/Q8 där Anders och Patric stod och mekade bil sen hälsade vi på i Lindens nya lägenhet innan vi drog vidare hemåt. Nu är jag återigen hemma i huset alldeles själv och ska väl städa lite för att sen röra mig vidare till sängen.

Eftersom klockan är efter 24 nu så är det faktiskt så att jag fyller 20 år. Så det är bäst ni grattar mig. Anders var först och Sandra kom inte långt efter...
Idag kommer även Andreas hem från staterna det lilla fyllot, han verkar ha haft det hur nice som helst och jag tycker inte synd om honom heller.

Nu är det dags att gå vidare.
Heippa!

Kommentarer
Postat av: Lisa

jaha så din fest var bara ganska lyckad....

2007-07-16 @ 13:28:40
Postat av: Maddox

Meh hallå..från Madde och olson ju

2007-07-16 @ 16:48:46
Postat av: cecilia

den va mega lyckad, tack snälla älskade underbara människor
japp jag fixar på dirr ;)

2007-07-16 @ 18:12:48
Postat av: lajzan

Vad fick du av mig och din andra lillasyster då ? :P

2007-07-16 @ 19:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0