Ännu en karatefylla

Grattis Linn på 20-årsdagen!

Jag har inte skrivit sen i Onsdags såg jag nu och det är ju inte alls likt mig och eftersom jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde i Torsdags så skiter jag i att skriva om det för det var säkert totalt oviktigt.

I Fredags visste jag iaf inte alls vad jag ville göra så på eftermiddagen fick jag reda på att Gisselson, Schemilia och Mosan skulle till Rasta och där har jag aldrig vart så jag fick joina flickorna.
Jag tog bilen till Emilia och hämtade upp ett stycke Moa och Linda G, Mosan hade lite svårt att välja kläder men efter ett tag var vi verkligen tvugna att gå eftersom vi redan var jättesena. Jag fick se Emilias och Jockes nya lya för första gången och den var verkligen superfin. När jag flyttar vill jag nog ha liknande inredning...
Hur som helst vi förade lite och tog nio bussen mot Menhammar där vi skulle bli upphämtade ute i skogen med båt av Emilias syster,  hennes kille och deras vänner. Det var mysigt och vi lyckades få i oss lite bäääärs.
Jag vet sen att vi kom fram och jag kommer ihåg att jag träffade Olson och Jonta och pratade lite med Olsons pappa som jag även fick ett nytt smeknamn av, Kråkan at your service.
Men jag vet inte vad som hände resten av kvällen, jag har hört en del berättas för mig och det låter inte helt lugnt. Men varken jag, Jonta eller Olson minns nåt från kvällen och tydligen har jag suttit och snackat med Jonta länge om "oss" och sen hände det massa annat skoj... Jag har tydligen träffat Conny också och kramats med honom, jag blir väldigt kärleksfull på fyllan iaf.



Anyway, jag vaknade i Emilias säng (?) dagen efter och undrar va fan jag ligger där för när Emilia bäddat åt mig i soffan och det undrade Em och Jocke också. Usch & fy, hammarby va dåligt jag mådde. Efter ett tag så åkte jag iaf och käkade en sallad med Olson och Jonta som inte heller var så pigga och kom som sagt inte heller ihåg ett jota. Olson hade somnat i duschen så det blev översvämning hemma hos honom och hoppat av en fyrhjuling lyckades han också med. Jonta hade ont i armen men visste inte varför och jag villa egentligen bara ta min ångest & bakfylla och sjunka genom marken men jag var ju så illa tvungen att köra hem till Hässelby från Ekerö så det gick väldigt försiktigt hem och sen stupade jag i säng ett tag.

Det var ju Lördag trots allt så jag var ju nästan tvungen att hitta på ngt, jag kände inte för att bara sitta hemma och inte gör något så pappsen skjutsade mig till Spånga, hem till Conny där Jonta, Madde och Olson redan satt och kollade på Time Out. Där var jag ett tag sen ringde pappsen och då blev jag hämtad igen och åkte hem till min säng. Men jag var fortfarande så bakis att jag inte kunde sova så jag satte på en hyrfilm med Eddi Murphy -Norbit och efter den Apocalypse. Jag tyckte dock inte att det var ngn trevlig film att kolla på innan jag somnade så bytte till Superhjältarna och när den var slut somnade jag ganska omgående.

Idag vaknade jag efter bara ett par timmars sömn, pappsen kom in som vanligt och sa att det var frukost. Först tänkte jag inte gå upp men kunde inte heller somna om så jag gick upp och funderade på om jag skulle åka med till Blidö eller stanna hemma och ja, nu sitter jag på landet med la familia och väntar på att maten ska bli klar.
Imorgon bär det av med båten för att kolla på segelfartyg som pappa är så fruktansvärt fascinerad av. Jag tokhoppas på att det inte spöregnar för då blir det antagligen NEJ SKÖNT!

Nu ska jag sluta skriva en massa och fortsätta vara bakis sen i Fredags, det måste varit ngt riktigt starkt jag fått i mig och jag undrar vem som bjöd för jag hade ju pengar kvar för tusan när jag kom hem och på 200 spänn blir man inte så dyng att man inte kan stå på benen... Jag bjöd dessutom Moa på två Xider!!

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: em

tack tack för komplimangerna för lgh :) Btw, vi åkte till menhammar dvs MUNSÖ inte färentuna ;)
tack för kramarna i lördags morse hoho
puss baby!

2007-07-29 @ 17:31:54
Postat av: cecilia

HAHA, jag rättar ;)
tack snälla för att jag fick sova hos er och förlåt igen för att jag somnade i eran säng, men gosigt va de iaf ;)
puss på dig snygging!

2007-07-29 @ 18:03:57
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: em

dt gööör inget, varmt och gosigt med två st som håller om en ;)
puss puss

2007-07-30 @ 09:03:13
Postat av: Linda

Va hände me bilderna från posingen på bryggan??
Puss o kärlek gumman!

2007-07-31 @ 20:49:37
URL: http://yeeselson.blogg.se
Postat av: cecilia

vet du va, dom har ju mosan :)

2007-08-01 @ 12:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0