Deprimé

Gårdagen hos Lisa blev minst sagt porrig. Det var det heta temat helt enkelt och vi fick reda på både dom ena och dom andra smaskiga detaljerna om varandra.
Vi gjorde även ett litet snabbt test och kom fram till att majoriteten av både tjejor och killar tycker mer om att se tjej-tjej på porrfilmer än tjej-kille. Det var lite otippat, de enda som hellre kollade på tjej-kille var Jonas och Björn.
Ja sen ledde hela diskussionen vidare och spårade lite när vi faktiskt började snacka om en trekant och om vi skulle få ångest efterår. Om denna diskussion ledde någon vart senare på natten får ni själva fantisera om ;). Mohahaha!



Medan kvällen blev allt äldre och natt-timmarna kröp sig på och vi alla tre hade fått i oss en varsin flaska vin så kröp vi in och satte oss framför tv:n för att kika lite på porrfilm. Jag kände mig vid det här laget inte så fräsch och Gick för att besöka toaletten för att möjligtvis vända ut och in på magen lite.
När jag varit där inne ett bra tag så börjar Lisa och Linda undra över vart jag tagit vägen så Lisa gick och ropa på mig utanför toaletten men fick inget svar. Det slutade då med att Linda och Lisa fick bryta sig in med kniv och där låg en mycket utmattad Cecilia på toalettstolen. Ja, det kan bli så ibland, att man bli väldigt trött och somnar på de mest underliga ställena...



Jag vaknade lyckligtvis i en säng dagen efter och gick genast upp för att käka amerikanska pannkakor med sirap till frukost, efter det så gick jag ner och tog en dusch och lyckades självkart förstöra duschen. Bra Cissi!! Jag lyckas ta mig fan med ALLT.
Efter en dusch, lite make och uppiggande så tog Lisa och jag bilen till Abrahamsberg för att där byta till tuben in mot stan. Där shoppades det ett linne på H&M för hela 25 svenska dinarer medan Lisa hittade kapribyxor och en blus för lite över hundralappen. Härligt med rea, inte sant?
Efter stan åkte vi hem till mig, Lisa fick köra sista biten för jag kände mig inte helt pigg och här hemma sades det att vi skulle ut och käka så det blev ett jävla gäng på Gula Krogen och jag körde bil minsann så jag drack Cola Light medan alla andra klunkade bira.
Efter Gulan gick alla hem hit och jag & Lisa velade fram och tillbaka med vad vi skulle göra, Dao, Lövsta, Fredhällsklipporna, Haparanda... Det slutade med Lövsta efter en massa dans på tomten och en hel del flummande, Gunnar lyckades även fånga lite av härligheten på film när vi dansade till Johnny Cash - Ring of fire.
Vi satt iaf i Lövsta ett tag med ett par fjortisgrabbar i bakgrunden och en underbar vacker mån-nedgång. Det blev mindre romanstiskt dock av smågrabbarna som inte kunde sluta kalla varandra för bögar och skrika Oh Yeah! i varannan mening.
De begav sig efter ett tag men då tyckte vi att det började bli kallt så vi åkte igen och Jonas ville då bli hämtad i Bromma så det bar av dit och sen blev han och Lisa hemskjutsade till honom.
När jag kom hem så var det två fyllehundar kvar på tomten och de ville ju självklart också ha skjuts så jag ställde upp återigen och det gjorde jag rätt i för de envisades om att de skulle betala så det var bara att tacka och ta emot. Hade inte jag kört dom så hade de behövt betala taxi så va fan...

Nu sitter jag här igen, ensam och övergiven som vanligt. Men men, ska bli skönt att sova efter en varm dusch nu...
Hoppas alla har haft en bra Lill-Lördag. Min har varit helt okay iaf, kunde kanske fått ett trevligare avslut men ska mysa ner mig med Birro och det mina vänner, är aldrig fel!
Heippa!


Kommentarer
Postat av: drew

tja baby, vad sägs som bio imorgon jag slutar 7 ?

2007-07-27 @ 11:26:44
Postat av: Adash

Skön blogg helt enkelt...

2007-07-30 @ 19:53:50
URL: http://adash.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0