Deprimerad

Jaha, så var man tillbaka till the hellhole igen. Jag är så fruktansvärt trött på det här stället och det här skitvädret. Antagligen blir det bra väder imorgon när jag ska till Norrtälje och fixa naglarna igen, det skulle inte förvåna mig för det är precis sådan tur som jag har nu för tiden.

Jag vaknade av att telefonen ringde för typ åttonde gången imorse och började packa ner allt som jag tvättat och annat jox. Sen körde jag hem Andreas och vidare till Vinsta för att hämta ut mitt körkort på posten. Efter det var det bara att åka vidare IGEN till Blidö för att mormor och morfar skulle komma, eller rättare sagt hade redan kommit, för att gratta mig.
När jag kom hit så var det varmt och relativt fint och jag fick fina presenter, fem vanliga dricksglas och 12 ölglas. Det känns lite som om folk tycker jag ska flytta hemifrån.
Innan himmeln öppnade sig här så hann jag ligga ett tag i hängmattan och läsa lite bok, ta en tupplur och vakna av ett samtal från en besviken person som som vanligt tyckte jag dissade honom. Ja, det är inte lätt när det är svårt!
Efter tårta och en Xider-Strawberry desire så började det regna, och då menar jag verkligen REGNA. Det bara öste ner och det tog inte många sekunder ute innan allt och alla var dyngsura.

Nu sitter jag och kollar på allsång tillsammans med mamma, pappa, mormor och morfar och alla sjunger så fint så men jag vill egentligen inget hellre än att åka hem och sova i min egna säng hemma i Hässelby.
Jag år så deprimerad just nu och bara så trött på allt och alla.
Vill bara hitta någon och "slå mig ner" så man bara kan slappna av och slippa tänka på saker, det skulle vara så skönt.

Nej jag tror jag ska försöka åka hem imorgon eller på Torsdag för det här känns bara så värdelöst!
Kyssar!!


Update 22:59

Om  det finns n ågon som kan övertyga mig om att det kommer bli bra väder så kanske jag stannar för jag skulle verkligen vilja åka lite båt och wakeboard. Lite solning och badning skulle ju inte heller sitta fel.
image723
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla vän det kommer bättre väder imorgon som verkar stanna över helgen. sköt om dej kram ma 2

2007-07-17 @ 21:11:07
Postat av: Anonym

jaha, men jag ska ju inte va på blidö då ju . ska ju till norrtälje men om de ska hålla i sig så .. :) annars drar jag HEM!

2007-07-17 @ 22:50:13
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: drew

andreas?

2007-07-18 @ 09:59:55
Postat av: cecilia

what about him??

2007-07-18 @ 11:07:08
Postat av: Anonym

why? =P

2007-07-19 @ 15:23:06
Postat av: cecilia

....

2007-07-19 @ 16:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0