En liten båt blir ofta våt

... på magen när det stänker!

Jag kom på idag vad det var jag egentligen gjorde i Torsdags. Jag var ju i stan med lilla familjen och Per-Tomas ofcourse. Vi åt längs hamnen på skeppsbron och efter det så vandrade vi vidare och stannade för dessert på Victoria i Kungsträdgården. Det var väldigt mysigt och efter det promenerade vi ner mot Centralen och vidare genom gamla stan. Efter det blev allt bara knas så jag och Linda tog tuben hem och sen var det lugnt resten av kvällen.


Jaja, idag har jag vart på båten hela dagen med mamma och pappa och kollat på stora fartyg som åkte från Stockholms hamn. Det fanns en hel del häftiga båtar att se men det blåste en hel del så vi åkte därifrån tidigare än vi hade tänkt.
När vi skulle åka hem från båten så dog flakan p.g.a soppatorsk så vi fick gå. Jag körde pappsen tillbaka med bensin och efter det åkte familjen vidare till wärdshuset och åt gott.




Nu sitter vi och kollar på en av dom två filmerna som vi hyrt men den var väl sådär bra. Harsh Times heter den och den andra heter Zoom -skolan för superhjältar. Den får nog jag och Linda kolla på när vi ska sova sen...

Hejsan hoppsan på er!

Kommentarer
Postat av: lajzan

Det blir pay-back på den dära bilden!!!! ;D

2007-07-31 @ 15:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0