Blidömys och årets första dopp

Nu är jag hemma i Hässelby igen och har haft det jättemysigt på Blidö.
Planen var ju att jag skulle stanna kvar men efter vissa händelser och min oerhört stora skräck för ensamhet och rastlöshet så bestämde jag mig för att följa med familjen hem. Det kan hända att jag åker dit imorgon kväll med min Olle bolle om jag har tur annars blir det på fredag morgon/förmiddag med Lisa.



image548Vi åkte dit igår vid tre-tiden och var framme vid halv fem. Strax efter att pappsen fått igång flakan och alla satt på sig lite mer kläder så brummade vi iväg till Wärdshuset. Det var helt underbart väder och helt stilla på havet som man såg ut över när man satt på terassen. Vi beställde in dricka och mat, jag tog en god kall Xider till min enchalada som förörvirigt var supermegastark så jag fick toppa min Xider med ett par glas vatten för att överleva smärtan i käften.
Hur som helst efter mat, dessert och kaffe tog vi återigen våran gröna flaka och begav oss hemåt till vår älskade hund igen. Där fortsatte mamma och pappa att dricka bärs vilket gjorde mig och syster ganska uttråkade så vi tog flakan ner till vattnet för att snacka skit och bara mysa. Både jag och Linda har dessvärre svårt att bara sitta för länge, speciellt när vi är tillsammans, så det slutade med en tripp runt ön på flakan (då blev vi även förföljda av en galan hund) och sen hem till stugan igen för att spela spel och kolla på film.
En helt perfekt eftermiddag och kväll helt enkelt.
Efter filmtittande så drog alla systrarna sig tillbaka till sina rum, vår stuga för att vara exakt. Vi satt och spelade kort och skrattade hej vilt tillsammans. Det var mysfaktor på hög nivå helt enkelt.
Efter ett tag så skrek mobilen till "HALLÅÅ GODING DET ÄR DIN MOBIL...!" (älskar min sms-signal btw). Jag såg direkt vem det var ifrån och blev chockad och glad på samma gång men det ändrades ganska snabbt till det förstnämda när jag såg att det var fel. Då menar jag inte lite fel, utan jättefel skickat. Ganska trisst faktiskt och jag blev väldigt besviken. Men men... jag glömde det ganska snabbt eftersom jag hade mina söta systrar där och jag kunde ändå inte göra något åt saken just då.
Efter ett tag så blev alla trötta och kröp till kojs och somnade ganska snabbt efter att den sista sänglampan släcktes.



image550
Dagen efter vaknade jag av ett sms från pappsen; "frukost". Frukosten på Blidö en solig dag är oslagbar så efter att ha dragit mig ett tag kilade jag upp och kände då att jag legat på endast en kudde och det hade tärt något fruktansvärt på min rygg och nacke. Jag har förövrigt fortfarande ONT!...
Men men.. det var strålande sol ute så det var bara att sätta på sig bikinin och steka.



Efter några minutrar i solen på tomten stod varken jag, mamma eller Malin ut längre så vi satte oss på flakan och körde ner mot badberget för att svalka kropparna i det blå och sola där ist. Det var första doppet i år för mammsen och mig och Malin tog det andra eller tredje eftersom hon, den galningen, har redan badat. Hon körde på redan förra helgen, ingen badkruka där inte.
Hur som helst så låg vi där ett bra tag tills folk började bli kissnödiga, bajsnödiga och hungriga. Då kände vi helt enkelt att nu är det dags att pysa innan det händer en olycka, så hem bar det och sen vidare till Blidö handeln för att shoppa lite mat och självklart svenska jordgubbisar med gammeldags vaniljglass.
Efter mat och glass somnade jag helt matt på studsmattan i vanlig ordning och vaknade av att pappsen kastade en boll på mig. Bollen hamnade i snåren precis bakom och där låg en annan kompis och sov, nämligen en orm som också vaknade av pappas boll. Fanny var på väg efter men pappa lyckades stoppa henne innan hon blev för nyfiken... Fjuuu! Ormår i år gott folk så ta det lugnt. Vi har redan sett tre styckna bara den här veckan...



Halv sex färjan tog vi och nu är jag som sagt hemma igen och ska ta tag i mitt rum på allvar nu.
Ha det bäst allihopa och HEJA SVERIGE!

P.S Jag har även lättat lite på hjärtat,
det kändes genast lättare att bära (fråga om lösen)! D.S

Love & Peace /C.C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0