Brumm brumm

Idag har jag varit ute och kört massor. Klockan halv 11 idag rusade jag upp och väckte Linda och sa att vi minsann skulle till pölen och sola & bada för solen sken äntligen. Det tog ett tag men till slut var Linda påklädd och klar med bikinin på och handduken i hand.
Vi sätter oss i den stekheta bilen, alltså bokstavligen talat, och brummar vidare mot Åkermyntan. Efter lite frunch-shopping och en tripp tillbaka till huset för diverse bortglömda saker så är vi äntligen på väg på Munsö.
Vi kom dit och såg lite skeptiskt på himmelen som var fylld med små puffiga moln men efter en stund så gav de vika och solen tittade fram. Jag och syster badade, solade och snackade en massa skit sen när molnen ville komma fram igen begav vi oss hemåt. Det visade sig vara ett smart beslut för snart efter att vi satt oss i bilen så började det regna.

Senare ville Sandra ha skjuts från Centralen så jag tvingade, eller mutade Linda, att följa med så jag slapp den image605helvetesresan dit själv. Det var köer som hette duga och det var verkligen sjutk jobbigt så det gör jag nog inte om igen kan jag säga.. Fy! Men Sandrew fick iaf skjuts och nu har jag bara varit hemma.
Jag lyckades förstöra mobilen också så jag blev sjukt olycklig men jag har världens bästa pappa så jag ska köpa en ny sjukt snygg lur imorgon innan jag åker vidare till Blidö.

Det ska bli fruktansvärt skönt att komma dit äntligen och om jag har tur så håller Olson vad han sagt hela veckan om att han ska komma över i helgen så då får jag lite trevligt sällskap också. Suget att sola bada, åka båt och framförallt sånt som hör till som wakeboard och ring är sjukt stort just nu så det är bara att hoppas på stålande solsken och att vattnet blir lite varmare så jag inte dör av köldskador.

Hemresan från Blidö blir senare i veckan då jag också ska fixa min födelsedagspresent från mor och far som är en installation av en ny stereo i bilen med bättre ljud. Det är en sjukt bra present tycker jag för radio är lite epa och det är ju sjukt nice att kunna lyssna på egenbrända plattor när man är ute och brummar. Me like big time!

Det blev en ganska go kväll till slut, nu är det egentligen bara en "sak" som skulle göra den perfekt... Dessvärre får jag nog drömma om den saken inatt för irl lär det ju inte inträffa. Crap!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: lajzan

fyyy, vad pappa skämmer bort dig. snorunge! ;) hehe

2007-06-28 @ 23:47:01
Postat av: cecilia

ska du också börja, jag blev faktsikt chockad & förresten ska du inte säga något fröken .. ;)

2007-06-28 @ 23:53:33
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: öhman

va?! vad är det jag hör? ni är ute på munsö utan att ringa till ensamma lilla mig :(

2007-06-29 @ 13:34:36
URL: http://oehman.blogg.se/
Postat av: cecilia

Sorry baby , visste inte att du var så ensammen!

2007-06-29 @ 18:07:51
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0