Fest, kalas och bowling

Nu har det hänt grejor och jag ska försöka berätta alla smaskiga detaljer.

Igår så var det ju middag först hos Lisa och gissa vem som kom sent, jo det gjorde jag för femtielfte gången. Men såååå fin är jag liksom. Anyway, det bjöds på hemmagjord och supergod potatissallad tillsammans med rostbiff. Jag åt mig proppmätt och försökte verkligen tagga till men det var inte lätt efter de hårda dagarna innan utan sömn. Lisa var helt förberedd på att dra ut på krogen och hade ringt runt till nära och kära men hennes glada vänner på middagen hade någonting annat i tankarna. Efter mat och efterrätt så körde Emilia iväg första gänget hem till henne för att förbereda och göra sig beredda och i det lilla gänget var jag med. Sjukt kul hade vi. Vi stod ett bra tag och väntade och sen kom bilen och vi stod vid dörren och bara väntade på att de skulle öppna. När Lisa öppnar dörren så springer vi fram och skriker och Lisa blir självklart tagen med storm och anade ingenting. Det kom tårar, skratt och man såg glädjen i Lisas ögon. Det var jätteskoj och jag tror Lisa är nöjd med sitt party.
Ja det dracks, det skålades, det sjöngs, det dansades, det bråkades och det gräts -allt var som vanligt med andra ord och på något vis blev jag väldigt fyllis så man kan väl säga att jag lyckades med tilltaggandet.
Jag bestämde mig för att åka med Olson hem till hans lägenhet i Hässelby men taxin kom aldrig. När vi hade städat upp i huset och snackat med Emilia så kom den iaf äntligen och vi begav oss till OK/Q8 i Brommaplan för att träffa Madde (?). Vi stod där ett tag och det är egentligen väldigt oklart vad vi egentligen gjorde men till slut kom en snubbe fram med batong och handklovar och tyckte han var coolast i världen och började jiddra med Olson så jag blev så arg så jag välte en stol. SÅ ARG BLEV JAG GOTT FOLK.
Efter ett tag orkade vi iaf inte vänta längre så vi tog en taxi med någon chafför som Olson kände och jag råkade tydligen göra bort honom lite men vi fick iaf åka gratis till Hässelby så det var ju skönt.
När vi kommer fram till lägenheten och går in så sitter Madde och Pär där och, jag vet inte, dricker öl eller något men efter att jag sett det och fått en chock så är allt ganska oklart igen och jag vaknade i förmiddags på en madrass med Madde bredvid mig i soffan.




Idag efter att pappsen kom och hämtat mig hos Olson så har jag mått så dåligt. Jag tog en dusch och hamnade naken i fosterställning i sängen och låg där tills mobilen började låta och Lisa undrade när jag skulle komma. -JUST FAN! Hon skulle ha kalas hemma... Det var bara att hoppa upp och sätta på sig kläder måla sig och sen komma på ett sätt att ta sig till Stenhamra på en halvtimme. Lyckligtvis känner jag de två mest snälla människorna i världen så jag fick skjuts av Chaplin och Olson och under färden bestämdes det även att det skulle bli lite bowling senare på kvällen.
Hur som helst så kom jag till slut fram till Lisa imponerad över att jag bara är 20 minuter sen. Där fick vi sjukt god mat och efterrätt och jag tror inte jag skrattat så mycket i hela mitt liv som vid matbordet. Det var galet kul och som vanligt stod jag och mina klantiga kommentarer för halva nöjet. Men jag bjuder på den och på mig själv...
Senare när det var dags att dra så kom Chaplin och hämtade mig, vi åkte till Hässelby, bytte bil så jag kunde övningsköra och sen vidare till OK/Q8 för att vänta in Olson och Linda G och till sen vidare för att bowla. Lyssna nu mina kära vänner, jag VANN två gånger av två. Jag verkligen krossade både Chaplin och Olson och jag tror inte ni förstår hur skönt det var för båda är ganska dåliga förlorare men jag är verkligen i chock. Jag vet inte riktigt vad som hände jag hade nog mest tur och tindrade till galet. Men kul var det och nu är jag precis hemkommen med magont och fortfarande bakis så det är sängen och en film som väntar på mig nu.

Ha det bäst allihopa.
SAYONARA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0