Grillkväll

Jaha så var det lördag. Gårdagen blev inte direkt så där överdrivet händelserik. Jag satt hemma hela dagen till jag och Lisa kom fram till att vi skulle slå vara söta huvuden ihop och göra något tillsammans. Det fick bli en biltur i Stockholms underbara trakter och vi hamnade bl.a på Karlaplan där lillesyster var på fest och på några klippor där vi stannade för att prata.
Det heta samtalsämnet var som vanligt kärlek och allt som hör till, ex, nya killar, känslor hit och känslor dit.

När vi skulle bege oss hemåt så ville lillsesyster åka med och det fick hon ju självklart, vi vill ju se att hon kommer hem safe and sound. Sms fick jag också en massa denna kväll men det slutade med att jag delade min lilla säng med Birro ändå.

Idag ska vi grilla här hemma med familj och vänner, jag är så trött på allt annat just nu så det ska bli skönt att bara vara hemma och chilla. Jag vet hur det är dock, om det inte händer något här hemma och alla är totalt ointressanta så drar jag vidare, oftast blir det pank på krogen eller hem till någon på Ekerö där allt spårar men jag hoppas på något trevligt hemma idag faktiskt.
Det är mina gamla svärföräldrar som ska komma och äta med oss, det kan inte bli annat än trevligt :).

Men nu mina kära läsare ska jag ta mitt ljusa huvud med mig och gå vidare.
Ha en superbra Lördag nu, you know you love me!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0