Omöjligt att planka in på hultsfred?

...inte ens lite!

Inatt vid tre-tiden var jag hemma igen efter en helt underbar helg i Hultsfred. Visserligen kanske den inte slutade perfekt men det är oviktigt.

I Torsdag runt sju-åtta avgick bilen från Hässelby mot Alvik för att hämta upp Nalle och sen vidare mot Hultsfred. Vi var väl framme runt elva-tolv och efter att ha smitit från P-avgift och ställt oss till rätta efter några cider och vin så bestämde vi oss för att göra ett försök. Det var jag tre killar, en tjej (moï) och en kärring (Patrik Linden).
Efter att många sagt att det är helt omöjligt så var alla skeptiska till allt men när vi hoppat in på en tomt och blivit sedda av polisen så tänkte vi försöka smyga förbi vid entrén och det gick betydligt mycket smidigare än alla hade trott. "Vi är inne" -tänkte jag, men tjena! Efter att ha kommit igenom den stora entrén var vi inne vid någon form av marknad -där vi köpte matchande halsband btw, men där fanns inga uppträden eller scener överhuvudtaget så vi gömde oss bakom en toalettdörr för att smyga under ett staket vidare mot campingplatsen och även det gick sjukt bra.
Där inne hittade vi ett glatt gäng och några av killarna gjorde mandomstest. Dom fick en sked med någonting och efter det var de inte så kaxiga längre, det bokstavligen talat rann ur deras käftar. Något dom fått var oerhört starkt, tydligen värre än tobasco. Jag fick mig ett skönt garv iaf medan de andra mest spottade, drack och fräste.
Hur som helst av grabbarna som vi träffade där fick vi tips om hur vi skulle komma in på själva partystället och det var genom att smyga under ännu ett staket och sen gå via stranden till ett ställe där det var helt öppet och bara kliva på. Vi hittade några som stod och kissade vid vattenbrynet och försökte gå med dom för att det skulle se lite bättre ut men det slutade med att vi gick in själva helt utan problem. När vi äntligen var där inne så såg vi att det var ännu ett staket och det var det värsta dittills. Man behövde klättra över och det var taggar som stack ut längst upp men vi körde på och jag hoppade upp och ritch sa det. Mina älsklingsjeans, totalförstörda. Ett stort hål i skrevet. Men men, inte mycket att göra åt utan vi skulle hoppa över ett till stängsel som var likadant så det vara bara att köra på. Några av killarna kom över, sen kom jag utan problem bara ett hål i handen. 
När jag kom över var alla killar väck men snart såg jag Anders komma mot mig så vi gick tillsammans och lyssnade på Timbuktu som förövrigt var grym. Sen hittade vi en till liggandes på marken, Hjalmar! Han lyckades stuka foten när han klättrade upp på ett hustak för att komma över. Sen kom även Linden gåendes och berättar att vakten hittade honom och förde in honom på festplatsen. Han kom på någon historia om att någon hade kastat över hans sko så han slapp klättra och sist men inte minst dök Nalle upp så vi var hela gänget samlat. Hjalmar var dock tvungen att gå till sjukhustältet med sin skadade fot.
När vi vandrar där inne så börjar alla nyktra till och märker såklart att de glömt sina leg och pass, den enda som var lite rutti var jag. Så jag slank in själv i ett tält och tog mig en cider medan dom andra väntade utanför. Efter det så ville de se något band så vi hamnade på något skitställe där det var några svenskar som sjöng galna tyska låtar. Anders och Nalle började rocka på en gång men jag och Linden vantrivdes så vi drog vidare till bilen och satte oss där och tog lite vin och cider.
Folk som kom förbi va jättetrevliga och började snacka och efter inte så lång tid så kom de andra som inte heller klarade sig utan alkohol längre.
När vi gick och la oss så fanns det bilen eller marken att välja på och dessvärre fick det blir marken för mig, det var svinkallt ute men jag tror jag lyckades somna när solen gick upp. Låt oss säga att jag sov i tjugo minuter den morgonen.



Dagen efter skulle vi till systemet men det var alldeles för lång kö så vi åkte vidare (och vilse) till Vimmerby och när vi sen kom tillbaka så märkte vi att min och Lindens väska är väck och dessutom några stolar och Nalles tröja.
Det var ett helvette för jag hade trosor, kläder, mina parfymer, nycklar och en massa annat och Linden hade ännu mer värdefulla saker.
Jag bet ihop och Linden klagade hela dagen och ville bara hem. Men vi bestämde att vi skulle stanna och kolla på Ozzy och sen åka hem efter det så sagt och gjort.
Min väska kom fram hos polisens hittegods lite senare så jag var lycklig men Lindens var fortfarande borta så han var ganska deppig.
Sen var det dags att ta sig in igen, Anders och Nalle kom in utan problem men Linden klantade sig så vi fick stanna kvar ute och vid den här tiden var jag både rastlös och hade sjukt ont i magen som jag får av cider och vin så vi bestämde oss för att skaffa en kortlek och lite annat att roa oss med och självklart åker vi vilse (igen). Men till slut hittar vi och smiter från p-avgiften för typ hundrade gången men det slutade med att jag stannade ensam i bilen och läste Playboy och sov medan de andra satte sig på en tomt bakom alla scener och lyssnade på Ozzy.


Jag införskaffade också en ny New Era-keps eftersom min försvann på Munsö.


Senare kom iaf A och N tillbaka och vi somnade ett tag i bilen medan vi väntade på att Ozzy skulle sluta sjunga och sen sov vi alla hela vägen hem och så var vårat äventyr slut. Det var bland det roligaste jag gjort och att det skulle vara omöjligt att planka in på Hultsfred var verkligen ett skämt för när vi väl kommit förbi entrén så var det piece of cake!

Nu ska jag fixa iordning mig och kolla bussar för ikväll bär det av till Lisa och sen får man se vad som händer, I'll tell you tomorrow. Det ska bli skoj iaf hoppas jag och att Lisa får en kanonfödelsedag är ju bara att räkna med.
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Maddox

"medan vi väntade på att Ozzy skulle sluta sjunga" det är ju något fel på dig bruden... Man vill inte att Ozzy ska sluta! ;P

2007-06-17 @ 19:45:30
Postat av: cecilia

haha okay, sorry!
men jag hörde inte ens så för mig sprollade de :p

2007-06-17 @ 22:10:17
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0