Out in the yard

...och njuter av solen?! -Nej, det är fel!

Jag rensar rabatten, sjukt jobbigt. Höll på att svimma nyss så var tvungen att gå in och vila.
Men nu är det dags igen.

Hemkomna Linda Öhman har kirrat en ny blogg så den kan ni ju ta och kika på :).
Smell you later, Peace!

Update 20:16

Nu är det bestämt att jag ska med familjen till landet imorgon och jag kanske även stannar kvar där när mammsen och pappsen åker hem på Onsdag eftersom dom kommer igen på Fredag.
Olle bolle och Chaplin kommer ev. upp imorgon också men dock senare på kvällen och på Fredag kikar Lisa förbi och stannar förhoppningsvis till på Söndag så det kan bara bli en bra vecka det här. Om inte annat så kommer det bli galet mysigt att äntligen få komma ut till Blidö och sola, lägga i båten och kanske t.o.m ta årets första dopp i det blå.

Dagens aktiviteter har bestått av rensning, krattning och grävning i rabatten och nu ser ena sidan presentabel ut igen men där ska så snart som möjligt planteras burrar som pappa kallar de. Stora buskar så vi slipper rensa eländet igen. Det är andra gången i år som jag kämpar mig igenom det där och andra sidan får jag ta imorgon innan vi åker... PUST!

Igår planerade jag lite smått vad och vilka som ska komma till Blidö i sommar när kickan fyller 20 stora. Det är lite bökigt det där, bjuder man den ena kan man inte bjuda den andra och det får inte bli för många... Vad ska vi äta? Hur ska vi sova? Partytält? Musik?... Mycket grejor är det att räkna ut men jag tror jag får sätta mig ner med mammsen och pappsen inom en snar framtid och klura ut alla detaljer tillsammans med dom. Det är ju trots allt mycket som hänger på dom också. Jag vet knappt när jag ska ha det men det lutar åt den 14 Juli så planera inte in något där ni som har den helgen fri fortfarande. Jag vet nämligen att det är både Car show i Norrtälje och raggaträff på Ekerö men Norrtälje är ju i närheten så det är no problems men Ekeröträffen är värre. Men shit happends, jag ser ingen bättre helg som passar och sen är tyvärr de flesta upptagna varje helg hela Juli. Förhoppningsvis kommer någon dyka upp iaf :).



(Min 18-årsdag spenderades också på Blidö)

Nog om detta nu, det är dags att spola av fossingarna och göra lite nytta medan jag väntar på något vettigt som kanske ska hända. Tvättmaskinen kanske är klar snart. (Chaplin skriv upp det i vår bok)

I'm out!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ciccilinas 18-årsdag på Blidö var helt klockrent. Missar inte 20-årsdagen :) Så räkna med mej.. Puss på dej kikkan <3 Linda

2007-06-04 @ 21:05:23
URL: http://yeeselson.blogg.se
Postat av: drew

va sån då jag kanske inte ens har hunnit hem då, jag har ju planerat att ni skulle ha den sista =( ... men hoppas ni har kul utan mig!

2007-06-04 @ 21:30:45
Postat av: cecilia

jaa, shit happends... jag ska antagligen ha den själv.. men börjar bli van. de kommer fler partaj!

2007-06-04 @ 23:37:47
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: drew

börjar bli van ? ha tack för den..

2007-06-05 @ 10:43:51
Postat av: cecilia

neee , de va elakt! .. men du kom inte på 18 eller 19 årsdagen heller :( .. saknar dig på mina födelsedagar!

2007-06-05 @ 10:52:47
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0