Sommarplågor och nattliga besök

För jag kan bara höra *visslar*...

Hejsan hoppsan, nu har jag fått en härligt sommarplåga på skallen. Alla trodde att det skulle bli Fågeln Roger men jag kan lova att det är Mange Schmidt och Petters låt Giftig. Den är överallt, hela tiden, om och om igen och det är inte långt kvar tills jag tröttnat på den faktiskt men jag älskar den ändå. Precis som alla sommaplågor.

Igår var det ju shopping i Kista och efter det var det mest chill hemma. Klockan mitt i natten kom det två pojkar på besök. Vi satt och kollade på film och spelade kort till klockan sex på morgonen då det var dags för de att åka hem till hundarna.
Jag somnade på stört och har sovit till och från hela dagen men jag har hunnit vara ute en hel del i solen också men jag vaknade ganska drastiskt imorse iofs när de bytte alla lås på dörren, det lät och det bankades och det borrades. Herregud, trodde att det var någon förbannad som försökte ta sig in men så var ju inte fallet utan det är pappa som har låtit byta ut alla lås på dörren så att systrarna Anrblom inte ska kunna ha kalas hemma.

Mamma håller på för fullt att packa, hon och alla flickor in the family ska åka till landet, ja alla utom jag då.
Jag längtar så fruktansvärt ut dit men nu är det ju så att man ska till fittMora på Söndag och sen vill jag ju självklart fira midsommar med alla mina sköna hoes på Ekerö ;). I wouldn't miss it for the world!

Lista på saker som jag INTE har hemma men som borde vara hemma!
- Pappas favorittröja (Linden har den tror jag)
- Leg (hemma igen)
- Bankomatkort (hemma igen)
- Jacka (hemma igen)
- Mammas solglasögon (hos Emilia)
- Mina älsklingsjeans (sönder och borttappade på hultsfred)
- Mjukisbyxor som inte är mina (borttappade på hultsfred)
- Mina solglasögon (hemma hos Sandrew)
- MIN PLAYBOYTIDNING!!!! (kommer inte se röken av den igen!)
- Kortlek (äsch jag har fler, palla wajna!)

Jaha så har man fått order om att fixa ännu mer musik till midsommar av Emilia så det är väl egentligen bara att sätta igång. Två skivor kommer man ju inte långt på men snälla människor KOM MED FÖRSLAG! Jag är liksom inget proe eller tankeläsare. Har ingen aning om vad folket gillar för musik. HJÄLP MIG RAAH!!

Puss och knull mina små hjärtegull -som Sandra skulle sagt!


Uppdatering 01:15

Det är varmt som solen i vårt hus just nu men svalt i mitt rum, därför ser jag fram emot att lägga mig där och kolla på en film som jag så sött kan somna till.

Nyss åkte Linda och Olson hem, de har varit här och kollat på film tillsammans med moï! Det var mest mys och vi svullade godis tills vi höll på att spy. Tyvärr så fick vi inte se slutet eftersom filmen la av så Olson fick förklara slutet, dumskallen valde en film som han redan sett. HAHA! Eftersom jag käkat så mycket godis idag ska jag försöka ta mig upp och träna imorgon bitti men dessvärre känner jag mig själv och kommer antagligen inte orka.
Anyway, jag ska iaf in till city på förmiddagen för en fika med min Lisa och sen ska jag dessutom kolla på en ny behövande bikini.
Pappsen åker även till landet så imorgon blir jag ensam igen och får antagligen inte se far min förens på Tisdag och mammsen får jag inte se på ännu längre tid eftersom hon har semester nu och sex veckor fram så hon är ju självklart på landet. Vi får se när jag pallrar mig ut...
Tack snälla Madde för den fina bilden :)

Men som sagt är ensam nu så filmkvällskamrater efterlyses tills imorgon.
Om ni är intresserade så finns jag på telefonen och även på internet, call me!
God natt, sov gott och dröm sött!


Kommentarer
Postat av: drew

alltid :D och du jag stod brevid Bingo ;P haha puss på rumpan

2007-06-20 @ 22:13:19
Postat av: cecilia

jag veet , så sjukt avis ;)

2007-06-21 @ 01:13:02
URL: http://ceciiliaa.blogg,se
Postat av: öhman

sjukt störande att vi aldrig fick se slutet på filmen! men jag ska få låna den av olson o kolla på de sista 5-10 minutrarna, haha :)

2007-06-21 @ 01:59:46
URL: http://oehman.blogg.se/
Postat av: cecilia

haha okej , trisst att du vet vad som händer redan bara :p

2007-06-21 @ 11:46:37
URL: http://ceciiliaa.blogg,se
Postat av: öhman

jo, det är sant! men det finns ju inget värre än att inte få se klart en film :P

2007-06-21 @ 14:33:52
URL: http://oehman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0