Bärgarnatt och framtidsplaner

Tjenixen!

Här var det lite dåligt skrivet märkte jag, shame on me!
Det var ju trevligt att vara hemma igen men det känns dock inte som jag varit hemma så mycket konstigt nog.
Samma dag som jag kom hem kilade jag över till Sandra efter ett stort bråk med pappsen, jag blev arg och besviken på min far så hittade tröst hos Sandra tillsammans med ett glas cola, skitsnack och lite film.
När jag väl kom hem och klämt i mig ett paket nudlar så la jag mig i sängen och kollade på The Holiday - Världens mysigaste och charmigaste film och efter det var klockan över fem och jag kunde inte sova. Pappa hade kilat till jobbet så jag satte på nästa film och efter en ca 10 minuter så hamnade jag äntligen i drömmarnas värld men vaknade destor senare dagen efter.
Efter detta så var jag ju toktrött och hade lagt om dygnet. Hur som helst så var gårdagen en av dom bästa på länge. Efter att jag vaknat och fixat iordning mig så drog jag in till stan och träffade Lisa, vi satte oss i hamnen där Djurgårdsfärjorna går med en varson juice resp latte och focaccia och bara njöt av vårsolen. När vi var mätta och belåtna så bestämde vi oss för att åka lite båt över till Stockholms underbara Djurgården. Där promenerade och hamnade på Kajen, vi båda två kände för en kall öl i eftermiddagssolen och så blev det. Sjukt underbart.
Lillesyster Linda har ju försökt skaffa sig lite vuxenpoäng och passar en lägenhet med sin pojke i Kungsholmen nu under tre veckor och tro det eller ej men hon bjöd mig på middag minsann. Så efter ölen tog jag bussen till Centralen och sen vidare till Rådhuset där Lajzan själv mötte upp mig rödare än någonsin (lite för mycket solariesolande för hennes del). Tacos blev det och det var Emil själv som lagades maten, jag bidrog lite genom att göra en sjukt gof guacamole och Linda stod för vitlöks-creme fraiche. Komplicerade grejor. Efter maten, lite lek med kaninen Beckham och en promenad vid vattenet kom Chaplin och hämtade mig. Vi skulle skicka in pappren ang. handledarskap till körkort eftersom jag inte hade skrivit på än så behövdes det fixas så snart som möjligt och han erbjöd sig att skjutsa hem mig. Det slutade dock med att jag följde med honom i bärgaren hela natten och var inte hemme fören fyra på morgonen. Vi snackade om allt och inget under tiden och jag har lovat att inte berätta om sakerna han sade till mig men det handlade mycket om hur speciell han är som person och våra olika nojor.
Det sista jobbet som Chaplin fick innan jag fick åka hem var i Hässelby och det var sagt att det var en person som hade väjt för ett djur men djuret visade sig vara en frontkrock med en annan bil. Vilket man kunde se på de båda bilarna men när vi kom fram så sades det att ena killen hade kört om den andra och på något sätt hamnat i skogen och spåren stämde inte alls överens med något av vad dom hade sagt och det såg dessutom ut som de kände varandra. Chaplin var helt säker på att det var uppgjort och handlade om försäkringsbedrägeri men det var ju inget vi hade med att göra så han bärgade bilarna till skroten och killarna fick hem. SYND!


Chaplin drar upp bil ut skogen på Växthusvägen i H-by!

Ja, det var gårdagens bravader. Jag lyckades somna klockan halv sex och vaknade klockan 12:40 idag så det blev omvänt den här natten också. Men det var iaf inte mitt fel.
Idag gick jag upp, fixade iordning mig och förljde med mammsen till Sundbyberg för att lämna vår vovsing, Fanny hos frisören. Efter det blev jag skjutsad till Brommaplan där jag träffade Sandra som skulle klippa sig hos Lisa. Vi tog bussen mot Skärvik och där satt Lisa och min älskade och nyhemkomna negerkompis Linnsan. Det var lycka att få träffa henne igen och jag fick en megafin present (Tack älskling!). Sandra klippte sig och hon blev kanonfin i håret, mycket mer frisyr än innan och hon själv var jättenöjd så det var ju helt perfekt.
När vi skulle komma hem så märkte jag att shorts inte va den smartaste idén jag haft, det va inte riktigt lika varmt vid sex-tiden som det var klockan tre så jag frös benen av mig på vägen hem men det var som tur va ingen större fara förutom att folk kollade lite konstigt men det var nog bara för att jag har så sjukt snygga spiror... eller?


Beckham springer löst i lägenheten som Lajzan passar!

Anyway, nu är jag hemma igen och jag ska sätta mig och kolla på lite utbildningar.
Eftersom jag inte gör något speciellt nu, jag har inget fast jobb och är trött SÖREN på att leta jobb så tänkte jag att det är dags att börja plugga. Vad vill jag bli? Vad vill jag göra? Det enda jag kunde tänka på var att jag vill bort från den här miljön och klara mig själv och dessutom har jag velat resa sen jag föddes i princip så det jag nu kommit fram till är att jag antingen ska börja plugga turism/hotell eller utbilda mig till reseledare så sökandet är i full gång. Jag ska prata med pappsen idag och se vad han tycket och hur mycket han är villig att ställa upp ekonomiskt. Men jag lär väl uppdatera er om hur det går vare sig ni vill det eller inte.
Jag känner att det är dags att utvecklas och sluta sitta hemma och trampa vatten. Jag kommer ingenstans och jag blir ju inte direkt yngre. Men jag vet att jag har utvecklats sjukt mycket det senaste året och blivit mycket starkare. Jag är fortfarande inte så bright men jag vet nu att det som inte dödar dig det gör dig starkare. Det har jag lärt mig den hårda vägen tyvärr men jag börjar äntligen må bra med min personlighet och behovet av uppmärksamhet och bekräftelse det är nog så gott som borta så GO CISSI! Självförtroendet är helt enkelt bättre och jag känner att jag kan klara av det mesta på egen hand...

På Fredag är som sagt min och Sandras fest och det är väldigt oklart vilka det är som ska komma men vissa vet vi och det är ju de vanliga. Temat är som sagt svart och vitt så man klär sig givetvis därefter.
Innan ska jag och Sandra ha en romantisk middag tillsammans hemma hos henne. Då ska vi äta kycklingfilé. hasselbackspotatis och en massa tsatziki och grönsaker. Jag vet att ni är jätteavis på oss nu, mohahaha!
På Torsdag har jag ett fullspäckat schema, jag kanske först tidigt på förmiddagen ska med farmor när hon klipper sig hos Lisa, sen ska jag träna med mammsen och efter det ska det solas med Sandrew och vidare till ÖB för att köpa smått och gott till på Fredag. Vi får se hur tidsoptimisten själv klarar detta. På Fredag förmiddag ska jag in till stan och fika med lillesyster dessutom så det är massor att göra.
Morgondagen tror jag är ganska lugn, det enda inplanerade är träningen med mammsen på eftermiddagen.

Det blev ett väldigt blandat inlägg och så blir det när man inte skrivit på ett tah men nu vet ni lite mer om min vardag och mina tankar, spännande eller hur =/ !?
Ha de bäst nu allihopa everybody!
Massor av bamsekramar <3 Cissi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0