Dåligt rykte?

Jag måste skärpa mig när det gäller vissa saker har jag märkt eftersom ryktet tydligen påverkas en hel del. Visserligen bryr jag mig inte så där jättemycket om vad folk tror och tycker ute på Ekerö eftersom jag inte träffar dom varje dag men jag är där en hel del trots allt och vill ju inte att folk ska gå runt och snacka en massa.
Just nu är det så här att jag lekt av mig ett tag på krogen o.s.v eftersom jag varit tillsammans med en och samma kille i tre år och jag kände att det behövdes. Nu efteråt vet jag inte egentligen om jag fått ut ngt av det överhuvudtaget. Jag har väl kanske lärt mig att jag hade det sjukt bra som det var och att misstaget jag begick hade värre konsekvernser än vad jag kunde ana.
Just nu vill jag egentligen bara ha tillbaka mitt gamla liv, eller ett nytt liv på samma nivå. Jag vill ha det stadigt, kärlek, något eget och kanske t.o.m en liten hund. Jag är snart 20 år och det känns som jag behöver någon slags plan på vad det är jag vill göra med mitt liv. Resa har jag velat göra länge nu och det är något som jag ska göra också. Jag jag kan dock inte påstå att jag är trött på att festa och ha sjukt kul med alla mina vänner men jag är trött på att hamna i någon slags dålig rutin där jag antingen tror att det finns något intressant hos en person men sen när han öppnar käften så är det bara en så trött människa och man vill bara sjunka genom marken. Det finns ett och annat fall där jag faktiskt blivit riktigt intresserad också men då är det inte ömsesidigt och det börjar kännas lite uttjatat nu.
Men dit jag vill komma är att jag inte är den människa som vissa kanske tror att jag är, jag vill faktiskt hitta "true love" och skaffa en plan. Det har liksom bara inte vart läge och jag vet inte riktigt vad det är egentligen jag vill göra. Det enda jag som sagt är riktigt säker på är att jag vill bort från Sverige ett tag och antingen plugga ganska länge, göra en rolig resa ett par månader och få lite erfarenheter eller jobba som t.ex reseledare. Det sistnämda är det som jag är mest inne på just nu och ska försöka kolla upp det så snart som möjligt. Men hur som helst, dra inte förhastade slutsatser om lilla kickan, hon är faktiskt ganska rädd och oskyldig innerst inne.
Men nog om det här, det är ingen av de som jag vill ska veta detta som läser ändå så egentligen är det här waste of time...

ANYWAY! Igår jobbade jag på samma gamla vanliga dagis fast en annan avdelning. Jag har visserligen jobbat där förr men det var typ i September. Det gick bra och var mest mys och idag fick jag komma tillbaka till min avdelning. Vi var på teater med de mindre barnen och såg Bu och Bä, bra grejor! Barnen satt som ljus och efter det så gick vi runt och kikade lite på spårvagnsmuseet eller vad det nu var... Barnen var helt fascinerade av alla bussar, tunnelbanor och pendeltåg. Ute var vädret underbart så när det var dags att bege sig hemåt så blev jag så sjukt lycklig, Vad är mer lycka än Stockholm under strålande solsken och den första vårvärmen. Jag försökte dela med mig av min lycka till mina vänner och jag tror faktiskt att det uppskattades, jag hoppas det iaf.
Lisa var redan ganska nere tyvärr eftersom hon missade teorin idag men jag vet att hon klarar det nästa gång och hon kör ju som en kung så det där körkortet är inte långt borta för henne.
Andreas fixade dykcert idag, grattis får man väl säga. Det är inte ett dugg synd om den människan och jag önska att jag också kunde få vara där eller nån annanstans där solen skiner och man kan bada, sola, shoppa, festa och bara vara sjukt lycklig.


Imorgon jobbar jag nio till tre och efter det ska jag till SATS och träna med mammsen. Det är verkligen dags att tag i kroppen till beach -07 nu, jag menar man märker ju att sommaren är på väg. Jag längtar så det värker i hela kroppen. Det blev inte bättre av att Martin precis frågade om jag ville följa med på flak i sommar när hans lillebror slutar skolan. Han och Sunkan håller tydligen på att styra upp det där så de sa att de behövde lite ögongodis och det är klart men ställer upp liksom.
Jag har däremot inga närmre planer på vad det egentligen är vad jag ska göra i sommar. Det är mest ytliga förslag och idéer men det lär ju dyka upp i senare inlägg, det känns inte riktigt aktuellt ännu. Men apropå oplanerade saker så vet jag inte helt säkert vad som sker denna helg. Sandra kommer hem på Lördag och hon är ju som vanligt taggad på fest och på Fredag var det något snack om att Emilia skulle ha nån form av tjejkväll men jag vet inte riktigt vad det är så fill me in please. Dessutom är det lite andra inplanerade impulsgrejor, det kan bli bra.

Ikväll har jag fått massa sms av en pömsig och aprak Andreas som tydligen tagit en för mycket drink och hade lite svårt att sova. Som tur va är det inte ett dugg synd om honom!

Nej nu ska jag nog sova lite, jag ska upp med tuppen imorgon!
Killekill i maggropen nu stänger kickan dagboken!

Kommentarer
Postat av: emilia

Jomen jag skrev ju i bloggen, vi kör på fredag. Frågan är bara vilken tid och så. Men hemma hos min mama har vi en gigantisk soffa och tre tv-spel kan det bli bättre?

2007-03-14 @ 09:58:57
URL: http://schemilia.blogg.se
Postat av: cecilia

nej de låter sjukt bra de där :D .

can't wait baby <3

2007-03-14 @ 21:20:23
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0