Helgen tog slut

"Om du inte kan föregå med gott exempel - ja, då får du bara vara en gräslig varning!"

Hej mina vänner, den här dagen hade ju faktiskt kunnat varit bättre men vad kan man vänta sig efter en helg som denna. Man kan ju inte få allt.
Jag har mått piss, som jag förtjänar helt enkelt och dagen har bara varit allmänt dryg, lång och dålig. Pappa har varit dum och min dator funkar fortfarande inte..

image371En ny mobil har jag iaf införskaffat mig. Jag köpte den av Emil och jag blev 1200 kr fattigare på det om nu inte pappa får någon släng av generositet och bestämmer att jag slipper betala. Det kan faktiskt hända. Den här skönheten är en Motorola Razr V3i och är en likadan som jag hade förut ungefär. Skillnaden är att den här är silver och en lite nyare modell med minneskort och grejor. Jag tycker om min älskling och this baby ain't going nowhere säger jag bara. Jag ska skydda den med mitt liv... eller andras för jag tänker inte ligga till skuld för ännu ett mobilbortfall. ICKE!!

Ja just det, det har varit helg också. Man kanske ska uppdatera lite om gårdagens partaj i ladan. Jo, efter middag med familjen och farmor & Palle så åkte jag hem till Lisa för att förkröka och fixa iordning mig. Förkröket var ett av det roligaste jag varit på. Det var jag, Lisa, Emilia, Martin, Sunkan och Lisas kompis Madde. Lycka var att möta en jämlike, jag är inte ensam på den här jorden och det känns så underbart. Madde visste nämligen inte heller vad en ångvält är, hon trodde det var ett tåg, lyckligtvis så verkade hon mer korkad redan då för jag gissade inte ens. Stalin hade hon absolut ingen aning om vem det var heller, jag sa att det var en fotbollsspelare i Barcelon eftersom det var så jag blev lurad och då säger hon "är han?". Efter Stalin så börjades det snacka om någon kass människa som hette mousilini eller liknande och jag tyckte det lät som nån form av pasta men det var ju verkligen fel av mig IGEN. Andra människor kanske inte skulle skriva upp sånna här korkade saker eftersom det är ganska pinsamt men de flesta vet att jag inte riktigt har alla hästar i stallet och både en och två skruvar lösa så det här är ju ingen nyhet direkt. Men nu vet jag iaf att en ångvält plattar till asfalten och Stalin hade nåt att göra med Hitler och sånt tjaffs. Men jag diggade iofs Maddes explenation för Hitler, "Han var i Tyskland och låste in några judar i ett rum och tjoff, brände upp dom..." Jag skulle inte sagt det bättre själv faktiskt.
Hur som helst efter en massa öl, cider och vin så tog vi en taxi till det här plejset som vi skulle till och redan innan vi kom dit så var både Madde och Sunkan alldeles för fulla. Sunkan spydde och det tror jag Madde också gjorde innan Lisa kastade in henne i en taxi till Brommaplan. Draget hade redan börjat ganska bra när vi kom och det dansades typ sjukt mycket och jag tror jag mest sprang runt och var allmänt förvirrad om jag ska vara ärlig. Jag var inte så taggad igår helt enkelt och det blev ju inte bättre av att jag blev totaldissad. Är inte riktigt van vid det, det brukar oftast vara tvärtom (haha, eller?...). Jag hade iaf ganska kul och vi var kvar till sist av alla med några andra trötta människor som faktiskt inte var så himla brighta. Lisa blev så förbannad på en av dom att hon slog till dörren så jag hoppa upp i taket av rädsla och Martin hittade en dryg människa som han blev förbannad på. Ja, det känns som alla var ganska lacka på någon men jag stod mest i min egna lilla värld och mådde bra, som vanligt. Make love not war -säger jag, det är lycka!
Anyway, efter att ha väntat en mindre evighet på taxin så kom den till slut och vi kom hem välbehållna och jag somnade på min madrass hemma hos Lisa. Det var typ bastu i det rummet jag sov i dock så det var lite kämpigt och att sen ha en Sunkan snarkandes på en madrass bredvid underlättade ju inte direkt men lite sömn lyckades jag få. Drömde gjorde jag också... Kommer inte ihåg vad men det var nåt bra och mysigt iaf :) .

Idag så började vi med en stadig frukost och sen kröp vi ner i hemmabion för att kolla på Braveheart. Alla var väldigt chockade över att jag aldrig sett den men jag har helt enkelt råkat missa den. Den var grymt bra men jag vet inte om jag tycker att han ska dö i slutet, det tycker jag va elakt. Efter filmen begav jag mig hemåt och har egentligen bara suttit hemma och fisit sen dess, fixat en massa med nya luren och snackat skit i cybervärlden.

Ja men det var den helgen det, på Fredag blir det antagligen spelkväll hos Emilia om hon inte ångrat sig och då blir det Super Mario-maraton. Jag ska krossa er allihopa! MOHAHAHAHA!!

Nu är det snart dags för sängen iaf, men ha det bäst allihopa, everybody!
Puss på örat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0