Helgens kära återseende

Jaha så har ännu en vecka avslutats med en slitsam helg.
I Fedags var vi hemma hos Emilia och mös massor, det fanns tv-spel, chips, godis, grönsaker, dip och vin. Det var jättemysigt att bara umgås och få träffa Mosan igen. Det där med att jag skulle krossa alla på Super Mario gick inge bra för doserna reagerade inte på samma sätt som de gamla nintendo kontrollerna som jag va van vid men kul var det.


image377image375

Igår åkte family hem till mormor som fyllde 70 och hem till mig kom det lite folk för att förfesta och fixa iordning sig innan vi åkte in mot 360. Temat var "beach party" så alla damer var ganska lättklädda vilket ledde till lite frusna ben men det gick ganska bra ändå. Bussen gick klockan kvart över tio från mig och det var flickorna som tog den, pojkarna tog självklart taxi. Verkar dumt att vara mer social än man behöver liksom...
Inne på krogen var allt sjukt bra, vi kom in utan problem och dansade som aldrig förr. Sandra hittade som vanligt tillbaka till Kim och Lisa fick ett ragg även hon, you go girls!!
Jag, Sandra och Moa begav oss hemåt strax innan stängning tillsammans med Kim och Robbie som sällskap. När de gick av vid Brommaplan så var vi ensamma kvar och skitsnacket flödade. Vid Vällingby gick som vanligt inte bussen men lyckligtvis hade Ilona sagt att hon kunde betala en taxi (igen) och det var ju mycket uppskattat. Så vi kom hem även denna gång som tur va.
Efter att Moa och jag väckt Emil som fick komma och öppnat åt oss och sedan svullat i oss en massa fyllekäk så slocknade vi båda två ganska snabbt.

Mosan har precis övergett Stockholm ännu en gång för att åka tillbaka till Gävle och förhoppningsvis så ska jag dit inom en snar framtid och hälsa på.

Idag blir det iag så lugnt som det skulle kunna bli, jag ska kolla på film och bara chilla!
Linda kommer väl över och hämtar sina grejor och jag måste ta tag i mitt rum där typ tredje världskriget har tagit plats. Usch vad jag inte orkar det just nu men det måste ju tyvärr göras så...

Simma lugnt!

Kommentarer
Postat av: Sandrew

Älskling, jag hade så sjukt kul igår !! måste göras om!!! kyssar

2007-03-18 @ 19:16:42
Postat av: cecilia

jaa de va verkligen lyckat .. din buse ;)

puss på dig <3

2007-03-18 @ 22:44:39
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: sandrew

det kan bli så ibland ;P eller alltid numera moahahhaha <3

2007-03-19 @ 12:01:44
Postat av: Lisilale

tack baby!

2007-03-19 @ 17:02:42
Postat av: cecilia

np

2007-03-20 @ 18:55:39
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0