Lill-Lördag

Hejsan hoppsan! Ännu en solig vårdag har flugit förbi och jag har faktiskt legat ute i solen och sovit idag.
Det var kanske inte så bra att jag sov eftersom jag redan sovit till klockan 12 på förmiddagen men det var inte med flit heller. Jag låg och läste om lite språkresor och diverse så rullade jag över och somnade. Det var jätteobehagligt ett tag faktiskt för jag var helt säker på att jag var vaken men hade jättesvårt att öppna ögonen eftersom jag var så trött men i själva verket så sov jag och drömde bara. Asskumt.. hoppas alla noterar detta intressanta  som hände mig? .. Mm, bra!


Klockan kvart över tre när jag precis vaknat ur mina skumma drömmar så sprang jag in och packade gymväskan och väntade in mamma som kom så småningom och vi drog till SATS. Jag orkade knappt säga hej till maskinerna, jag var nämligen dead beat och jag tog i så mkt jag kunde men gav upp i förtid. Sorry guys, men jag har sovit på tok för mycket.
När vi kom hem efter vårt "tunga" pass så väntade en riktig festmåltid, yoghurt, ägg, solrosfrömackor och juice min favoriträtt och det viktigaste av allt var att vi åt den UTE. Det finns vissa tillfällen då maten smakar lite extra gott och två av dom är efter träningen och utomhus så ni kan ju bara gissa hur gott det var idag.
Efter yoghurt och ägg så gick jag upp till tv:n och såg fram emot alla mina favoritprogram i följd men det var ju bara en tvärnit, det va någon form av match på tv... FAST VAH!? Alltid är det någon som ska förstöra stämningen och just nu är det fotbollen. Jag är ledsen Lisa men när det kommer ivägen för Top Model då är det INTE bra!!!
Men anyway, jag satte på någon film som sög istället så efter det var det dags för nåt bra och då satte jag och mamma på  Alpha Dog. Vi båda två tycker om Justin Timberlake Sören så vi slog oss ner och njöt av ögongodiset. Ska jag vara ärlig så var filmen i sig ganska deppig, säkert jättebra och så men jag tyckte att det hände alldeles för lite och i slutändan så blev ingen lycklig ändå. Dålig film men Justin var givetvis lika snygg som vanligt.

image416

Ja den tog slut nyligen så nu sitter jag här och har sjukt tråkigt och är självkart superpigg eftersom jag som sagt har sovit alldeles för mycket.
Men jag har kollat runt på allt möjligt ang. framtid o.s.v och allt skiter sig verkligen så jag får se hur det blir. Målet är att jag på något sätt ska få jobb så jag kan tjäna ihop lite pengar och sen resa så snart som möjligt och efter det så VILL jag gå reseledarutbildning. Men vi får se hur det blir med den saken, en sak i taget och nu vill pappsen skicka iväg mig på en intensivkurs så jag får körkort så snart som möjligt så det måste jag också kolla upp. Det är mycket nu men det är skönt att ta tag i saker och ting äntligen.

image417

Imorgon ska jag kanske till Sundbyberg och träffa farmor som ska klippas av min sköna Lisa och efter det bär det isf av hem för att sedan vandra tillbaka till Vällingby med Sandra. Vi ska sola och sen shoppa lite smått och gott till Fredagens lilla gathering. Apropå den så är det redan en hel del som kommer, antalet på de som säkertligen kommer ligger nu på 15 st inkl. my self och Sandra men jag tror det kommer dyka upp fler, it always do!
Jag har så sjukt tråkigt just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag är sjukt opeppad på att sätta på en till film. Sova är inte ens att tala om skulle kunna ta en joggingtur runt Riddersvik, jag klättrar på väggarna här hemma!!
Det värsta med detta är att ensamheten och rastlösheten gör att tankarna lever sitt egna lilla liv och jag har redan skrivit i den andra bloggen idag så det känns ju inte heller aktuellt men jag får väl städa rummet eller något för här kan jag ju inte sitta.

Nej kuken ballen gocarthallen!
Puss på er kötthuven!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0