Ta av dig kläderna snygging

... det är ju insidan som räknas!

Jaha, teorin va avklarad, håret fixat och boysen står på rad. Kan det bli mycket bättre i mitt patetiska lilla liv? Ja det kan det faktiskt, imorgon är det Coctailparty och jag är sjukt taggad. Nja, kanske inte just nu eftersom jag typ håller på att somna men det kommer imorgon efter att jag solat och fixat iordning mig.
Martin och Lisa hämtar mig i Brommaplan vid 4-tiden imorgon och där ska vi besöka systemet (=bra skit!) sen är det hem till Lisa som gäller för att fixa iordning sig. Efter att vi blivit snyggast i stan så vandras det vidare hem till Emilia och Jocke för att "umgås" innan vi rör oss in mot stan och Café Umbra på Sofias party.
Det kommer bli grymt, man ska tydligen bli fotograferad parvis vid entrén så får se vem man hamnar med :).

Lördagen kommer antagligen börja hemma hos Lisa om det blir så eftersom jag inte har ngn att åka hem med. Det blir jag Martin och Jonas som sleepar over. Kvällen kommer dock bli vild och galen eftersom Ida och Eve har hyrt "ladan" och i princip HELA ekerö kommer vara där... och jag! Kan bli bra tryck men jag är lite orolig över vissa människor som är där samtidigt, det kan spåra ganska bra.

Ja de var helgen i det stora hela, detaljer kommer självklart efter festerna.
Just nu fungerar inte min dator men jag ska försöka uppdatera så snart som möjligt...

Idag jobbade jag med mina små änglar, de blir verkligen bara sötare och sötare för var dag som går alla små skitungar på dagis. Love it!
Efter jobbet kom pappsen och hämtade mig och skjutsade mig till Vällingby där jag träffade Sandrew, vi kikade runt en snabbis och sen smet vi in på SATS för en solning. Jag behöver verkligen det nu när jag ska vara så svart imorgon. Man vill ju inte se genomskinlig ut liksom. Efter en sjukt skön halvtimme på solarieöarna drog vi oss hem till Sandra för att käka mat och umgås med familjen Öberg och vandra lite med hundskrället.
Olson ville fira mitt teoriprov så det slutade med en massa glasstårta hemma hos Olle med Chaplin sen rullade jag och Sandra hem och ja, nu sitter jag här.

Andreas har hört av sig lite från Thailand också och det är ju skönt att han fortfarande är medveten om att jag existerar och han har som vanligt superkoll på det mesta här hemma trots att han är på andra sidan jordklotet. Det gäller att hålla sig uppdaterad sen är det kanske inte alltid rätt information som han får. Skönt att höra att han har det bra iaf och hoppas att det fortsätter i samma riktning. Vi vill ju ha en nöjd och glad Andreas som kommer hem...

det var en bra sommar
Det var en bra sommar helt enkelt...

Nej nu ska jag sluta skriva och göra något vettigare, möjligtvis sova.
Kyss och smek min favolek!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bästa citatet babe ;P mys vare med dig igår, tackar jag för! ha så JÄVLA roligt i helgen, jag kommer nog ringa och uppdatera mig lite ;P puss och snusk

2007-03-09 @ 15:56:06
Postat av: Anonym

Att ta medicin är inte roligt, men att ha roligt är en bra medicin

2007-03-09 @ 21:43:57
Postat av: cecilia

sjukt bra

2007-03-10 @ 13:39:57
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0