The Trip!

Också, heller, PASS!

Jaha så var jag hemma igen och så dåligt som jag mådde imorse önskar jag inte ens min värsta fiende.. hmm.. eller jo kanske! Hur som helst så mådde jag antagligen lite sämre än jag förtjänade.
På fredagen när vi kom fram så fick jag springa upp i lägenheten som skulle vara vårt hem två kommande nätterna för att byta om till något mer passande för en utekväll. Taxin va redan på väg och det bar av mot HC med Olson, Chaplin och ett gäng killar och tjejer som jag aldrig träffat förut.
När vi kom fram var kön inte nådig och när vakten kom och sa att det var fullt så räckte inte riktigt Olsons tålamod till så det blev att sätta sig i en ny taxi och åka vidare till Högis. När vi kom in dit så märkte jag direkt att det inte var ett ställe för mig. Majoriteten av gästerna var över 40 och det kändes inte helt okay. Men för säkerhets skull lämnade jag ett litet minne utanför i form av en snöängel innan vi gick in.
När vi var nöjda med det vi hade fått inne på hotellet så skulle vi bege oss hemåt men det blev lite jobbigt när vi märkte att kön till taxibilarna var längre än entrékön hade varit innan. Och som sagt så är Olsons tålamod inte det bästa och inte Chaplins heller för den delen så vi tänkte ta bussen men av någon anledning så ångrade de sig när bussen kom och ställde sig mitt på gatan istället för att försöka råffa åt sig en taxi men det funkade inte heller så det slutade med att vi ställde oss i kön iaf.
När vi var hemma så tror jag att jag tog första bästa säng och efter en massa snack och lite sms:ande så somnade jag ganska gott.


image384

Dagen efter så var det Lördag och jag vaknade och kände mig inte alls lika fräsch och trevlig som kvällen innan av ngn anledning. Efter att alla pojkar i huset dragit till skidbacken och jag och the possy fått lite mat i magen så tog jag en efterlängtad dusch och fräschade till mig lite. Vid två-rycket kom pojkarna och flickorna tillbaks och vissa hade redan i backan börjat supa och de andra satte igång då. Vid fyra drog alla till afterskin och där blev det ännu mer dricka. Självaste bandet var väl sådär intressant vi satt hellre ute och glassade i vårsolen och drack öl. Olson hittade ett par 50-taggare som han blev polare och bundis med, han lyckade bli fullast och drygast av alla.

När det var dags att bege sig hemåt hade Olson fått tag på lite plastsäckar och då tyckte pojkarna att det var en bra idé att åka lite säck och det gick väl jätte bra tills Chaplin körde lite show-off och skadade sig ganska rejält. Han har numera NOLL skinn på överhanden och såret han fått har fortfarande inte torkat och varar sören.

När vi kom hem så tror jag att alkoholen flödade ännu lite mer och alla blev lite glada i hatten. Det slogs om vilken musik som skulle spelas och jag fick ett kul samtal av en dyng Moa senare på kvällen som uppskattades. Jag kommer inte ihåg så där fruktansvärt mycket men jag tror att det var ett glatt och roligt samtal.

Efter lite mer förkrök, en massa snack och ingen mat så drog folket mot HC på tok för tidigt. Det var visserligen ingen kö men vi var samtidigt de enda människorna på stället. Kul? Pass.. Ganska segt men allt eftersom droppade det in mer och mer folk och jag fick minsann grogg efter grogg och  bestämde mig för att ta dykcertifikat i toaletten. Det gick väldigt bra och sen va det bara och gå på'n igen.
Senare kom det ett liveband som spelade väldigt skön rock och alla blev helt vilda och studsade upp och ner. De jag stod med ville minsann stå mitt i gröten men lilla mig såg inte folk och jag blev nästan nertrampad så jag passade på den.
Efter livebandet så begav vi oss hemåt igen för att lägga oss och sova, de flesta var ganska slitna och tyckte att det var en bra idé helt enkelt. Väl inne i lägenheten var det mycket om och men om vart jag egentligen skulle sova men jag hamnade lyckligtvis i samma säng som kvällen innan till slut och det var ju tur det...

Rastaman #1, Chaplins fräscha sår, Två pojkar, Rastaman #2


Ja uttrycken är något som INGEN gick miste om den här helgen. Alla snodde uttryck av varandra och det slutade med att varenda kotte gick och sa samma sak...
PASS -sjukt bra svar på precis ALLT
Heller/Också -Också bra svar på typ allt
Baah göriii, dricka beeers och vara bäst! -Klockrent
Sören -Annat ord för mycket, t.ex: Jag har Sören ont eller det gör ont Sören
Gulflagg -Hinder i vägbanan helt enkelt
Rödflagg -TOKSTOPP!
Låt mig va -Bra svar när man liksom inte orkar mer
... och massor med flera roliga uttryck och vi har alla varit med och delat med oss.

I det stora hela har jag skött mig bra och inte gjort något som jag inte borde eller ångrar så det känns kanon!
Nu är jag iaf hemma igen och jag mår mycket bättre än imorse, jag sov den största delen av hemfärden och fick i mig en fet hamburgare på vägen hem som gjorde susen efter att ha levt på nudlar två dagar i rad.

Vill säga till Sandrew att det är ju kul att någon av oss får falukorv, fy tusan jag är verkligen inte avis... eller?
Apropå mat så ska jag gå och ta en yoghurt och en banan nu!
Tja tja!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vet att du är men kanske inte just på den jag använder ;P

2007-03-25 @ 19:42:55
Postat av: Jansson

ha ha ha. Grym beskrivning, förutom att du missade nudlarna =) Jävla Adde och koka pasta på kött & grill krydda + likör 37. Kunde ju dugit bra med vatten. =)

2007-04-08 @ 23:58:16
URL: http://www.janssonmotorsport.se
Postat av: cecilia

hahaha, INTE helt okay!

PASS PÅ DEN!

2007-04-09 @ 15:55:30
URL: http://ceciiliaa.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0