Tråkig vecka...

Så var det lill-Lördag igen. Planerna för helgen är väldigt oklara.
Olson bjöd med mig till Fjällen men det verkar redan ha runnit ut i sanden, istället blev det en invit att följa med till Garbos. Men det är väl typ same same liksom. Vi hade inte gjort annat än festat i Sälen heller så...

Igår så kände jag mig lite hurtig, jag tränade nämligen med mammsen och därefter tog vi en tripp till solarieöarna för att bättra på brännan ytterligare. Idag däremot verkar det inte hända något, jag gick som vanligt upp alldeles för sent men jag ska försöka höja samvetet lite med en promenad senare.

Gärstlistan har redan börjat fyllas på till festen som kommer framöver och sängplatser har redan börjat bokats, det är först till kvarn som gäller.
Jag hoppas på en succé och att bråken blir färre den här gången. Jag vill inte heller se några spyor i elementen eller trasiga mobiler, -det skapar bara dålig stämning! Så ta till er det nu ni som ser detta och känner er lite träffade, ta ut era agressioner på ett träd hellre än telefonen och spy för bövelen ute eller i toaletten.

Imorrn blir det träning igen men för tillfället är planerna få som vanligt.
Jag ska nog ta och gå ut med Fanny. Kanske skrives senare ;) Pussiluss!

Update 02:13

Hejsan hoppsan igen! Här sitter jag och nästan sover på tangentbordet! Jag har precis rensat min bokhylla och hittat både bra och mindre bra saker. En massa smycken och dylikt som jag gömt bakom en nalle dök upp. Jag har antagligen gömt de där för något år sen när jag mådde dåligt och inte ville bli påmind om saker och ting. Men men... nog om det.
Sandrew var här en stund och gav mig nybakade bullar. Det är tur att man ska träna bort dom direkt imorgon annars hade jag ju typ dött av fetma eller liknande. Sen så fick jag ett annat besök så jag kunde liksom inte börja med bokhylla förens vid ett-tiden. Kanske lite sent men det gick fort och nu är jag nöjd, så nu kan städaren komma imorgon och göra resten! Det kan inte blir så mycket bättre.
Jag har fått tillbaka datorn i mitt rum nu också och det är ju typ dagens lycka nummer ett. Det har varit hårt att vara utan den här inne så länge så det är ett kärt återseende och jag hoppas att han inte bestämmer sig för att crasha igen.
Men nu mina vänner ska jag gå och smaka på kudden, jag har en känsla av att den kommer vara supergod!
Puss och knull mina små hjärtegull!

(btw, grattis Sandrew till ditt new and improved "paket", falukorv det är bra grejor det. ENJOY!!)

Kommentarer
Postat av: drew

darling spana in 360 ;P

2007-03-21 @ 16:59:53
Postat av: cecilia

I rather NOT.. :(
va inte helt okej på dom bilderna,, as usual ;)

2007-03-22 @ 02:22:56
URL: http://ceciiliaa.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0