Back to hell/Filmvisning

Nu börjar helgen lida mot sitt slut och tåget går tillbaka till Mora ikväll. Det känns tungt men jag kommer hem på Tisdag och har då en lång och stillsam helg framför mig, vare sig det blir ensam hemma eller med familjen på landet.

Gårdagen blev väldigt lugn efter att jag hade bloggat klart. Jag satt och nörda framför datorn och sms:ade med lite folk och telefonen gick varm hela natten. Men jag fick sällskap iaf och det var ju mysigt, vi kollade på film och snackade och det känns skönt att vara vänner igen.

Idag vaknade jag lite chockad på morgonen och blev mobbad sören, sen blev det frukost och nu har jag roat mig framför datorn och lagt upp ännu lite mer filmer på internet. Den här gången är även jag med på en film med mitt nypåhittade partytrick som jag tänkte dela med mig av. Jag vet däremot inte om alla på filmerna egentligen är lika givmilda som mig och jag är övertgad om att jag inte kommer att vara direkt älskad efter att ha lagt upp filmerna och jag väntar bara på hämnden. Men men... det är det värt!



Här är en mindre bra film på Olson när han dansar till "Fredrik och jag"!


Ännu en film på vår käre Olson när han spelar Eye-Toy!


Mitt party-trick! Mycket avancerat...


Gunnar ville dela med sig av sina sång-kunskaper!!

Enjoy nu allihopa everybody.
Ha det bäst så ses vi på Tisdag igen, Love ya'll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0