Dif - Aik @ Råsunda slutade med RÅTTSLAKT!


"Härlig derbyseger mot AIK
Fullsatt, underbar stämning och vändning från underläge till vinst, måndagskvällens derby blev en fullträff för alla Djurgårdare. AIK tog ledningen, men Daniel Sjölunds två mål på mindre än två minuter blev matchavgörande.

Matchen mellan Djurgården och AIK inramades av två klackar som gjorde allt för sina lag. Det märktes på planen där intensiteten var hög från första till sista minuten med två lag som var beredda att offra allt för att vinna.

Djurgården tog kommandot i inledningen, därför kom det lite som en chock när AIK redan efter nio minuter kunde ta ledningen. "

Jag var på match igår och det var helt underbar stämning. Jag skrek och vrålade som aldrig förr och som vanligt så trodde jag att det var över när AIK gjorde första målet. Jag tänkte att nu kommer jag bli mobbad av mamma, Stefan, Olson, Malin ... Det skulle ju vara så jobbigt och pinsamt men det vände ju ganska snabbt och det kändes verkligen underbart. Jag tror det där första målet bara var tur om jag ska vara ärlig. Jag fick ju en del sms från klacken på andra sidan men det blev ganska tyst sen när målen från Djurgården rullade in. Mohahaha!

Hur som helst, när matchen var slut hade jag räknat med att få åka hem med mina kära föräldrar som också var på matchen men tji fick jag. Jag fick ta mig hem på egen hand och som tur va har jag en sådan underbar vän som Linn som åkte hem med mig för att jag skulle slippa gå vilse och bli nersparkad va någon ful gnagare.
Först skulle vi ta bussen men den fick vi inte ta så då tänkte vi ta taxi men det fanns inga till slut gick vi till tuben, den kom och vi satte oss på plats men vi rörde oss inte ur fläcken så till slut gav vi upp och Linn skulle prompt ha en taxi. Så vi tog en taxi till Brommaplan och där skildes vi åt, Chaplin hämtade mig med bärgaren och Linn tog bussen hem mot stenhamra.
Jag var innanför dörren vid halv ett - ett på natten och var då rosenrasande på mina päron så jag gav blanka fan i att de låg och sov och dessutom åt jag nog upp pappas matlåda. Men igår åt jag bara frukost och drack några öl innan och under matchen så  jag var ganska hungrig och hade lite smått huvudvärk så jag var bara tvungen.



Idag ska jag ta tag i mitt rum. Jag vet egentligen inte varför för jag har väl inte tänkt att bo hemma så länge till faktiskt men nu när jag ändå gör det så kan man väl ändra lite. Jag har ju inte direkt någonting bättre för mig just nu så, why not liksom?
Ikväll har jag inga direkta planer, jag får som vanligt se vad som händer men däremot har Lisa något spännande inplanerat ikväll. Hon ska nämligen på date med en kille som hon träffade på matchen igår. Hon fick massa pussar och kyssar av honom när djurgården gjorde mål och det ena ledde till det andra och nu har de en riktig träff ikväll. Adoreable!

Imorgon ska jag iaf vara med Sandra som ska runt och hämta passa samt vaccinera doggen och jag ställer självklart upp som moraliskt stöd :) så snäll är jag.

Nu ska jag jobbar vidare på mitt rum som ser ut som ett riktigt bombnedslag.
Kyss!

Update 17:32

Jag gav upp mitt rum innan jag ens hade börjat. Vitrinskåpet som jag nu kämpat för mitt liv för att få upp visade sig sakna hyllor så jag har ingen som helst använding för det. Det är bara för mig att packa ner skiten igen och sätta upp det gamla... JIPPI!
Den frustrationen som jag känner nu har ni aldrig kännt förut. När ni tror att ni är jätte frustrerade då är det typ lugnt för mig... Ni har aldrig varit så frustrerade som jag är nu.
Jag tog iaf en paus nu p.g.a min frustration och sen ska jag väl ut och köra bil med Chaplin hela natten för det verkar inte som något annat dyker upp.

För er som är intresserade av lite cirkuskonster och diverse så är filmerna på Anders & co. uppe nu på tidigare inlägg. Se och ... njut?

Nej men om man skulle ta tag i rummet nu kanske? VILL INTE!!!
Puss och Pisk.

Kommentarer
Postat av: drew

haha det där känner jag igen "Den frustrationen som jag känner nu har ni aldrig kännt förut. När ni tror att ni är jätte frustrerade då är det typ lugnt för mig... Ni har aldrig varit så frustrerade som jag är nu" haha puss

2007-05-29 @ 19:34:40
Postat av: cecilia

ja , de sägs att man blir som man umgås...
"alltså jag ät typ hungrigast i världen, barnen i afrika är typ mätta jämfört med mig. Du har aldrig vart så hungrig som jag är nu...!

2007-05-29 @ 21:54:20
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0