Helg igen!

Hääääy! How ya'll doin'?

Veckan har gått ganska långsamt tycker jag men nu är det äntligen helg igen.
I Onsdags var jag hemma och mös med Birro och kollade på film, massa urdåliga teenmovies. Sådant som jag älskar...
Sen somnade jag med mobilen i handen som vanligt.

Igår var det Torsdag, då började jag dagen med en lite längre promis med vovsingen sen gick jag hem med henne och mötte Sandra som var på väg hem från Monica. Vi gick hem till henne och mös på hennes baksida och solade massor. Det var supermysigt, medan vi låg där bestämde vi att vi skulle spela lite kubb på kvällen med lite kompisar och så fick det bli. Efter middagen kom hon och Kim och vi satte upp kubbet och började spela. Lite senare kom även Anders och hans kompis (nyss utkommen ur kåken och har tydligen sjungig med Byz) Patric Comet. Det spelades lite till och jag och Sandra totalförlorade gång på gång så vi tröttnade ganska snabbt. Efter ytterligare en stund kom Olson och sa hej men åkte ganska snart därefter och det var väl efter det som pojkarna började härja totalt. De här killarna har verkligen överskottsenergi så det räcker åt en hel stad. Klättrade dom inte på hus, stolpar eller träd så klättrade dom på varande. Sandra roade sig med att filma eländet så har ni tur kommer det upp på film här om inte allt för lång tid. Så mycket som jag skrattade igår har jag inte skrattat på länge, det var verkligen helt underbart.
Vi hittade en gunga som jag och Sandra la oss i och snackade lite men där fick vi inte heller lugn och ro någon längre tid... Men kul var det och mysigt minst sagt ;). Jag ville inte att kvällen skulle ta slut.
...Men som alla dagar så hade även denna ett slut så alla åkte vidare hem till sig och jag somnade ännu en gång med Birro i famnen och Fanny vid benen och hamnade ganska snabbt i drömmarnas värld med mobilen i ena handen.



Anders och Patric byggde fort med kubbpinnarna!


Anders och Patrics fortbyggande spårade

Kim och Anders - join the cirkus!

Kim and the dogs!

Idag gick jag upp vid elva och fixade iordning mig lite snabbt för att senare åka vidare till Vällingby med Sandra, Ilona och Kim. Sandra shoppade bikini och skor och sen tog vi en glass på torget innan vi åkte hem.
Senare åker mammsen och pappsen till landet med Malin så det är bara jag och min så kallade syster Lajzan hemma.
Lajzan som jag är grymt besviken på, trodde faktiskt inte att hon skulle sjunka så lågt att "skvallra" om en sak som inte ens är sann så pappa blir så besviken på mig att han i stort sätt bad mig packa mina saker i kartonger och dra. Det värsta är att hon sen har mage att be mig fixa dricka från systemet till henne och Regine när hon lovat mamma och pappa att hon ska vara med Leo hela helgen. Bra där!! Tvi på dig, jag hoppas jag slipper se dig på ett tag snorunge, usch vad ledsen jag blev när jag fick reda på det...

Anyway, jag ska som sagt INTE ha någon fest utan jag har bjudit över Sandra och Kim och möjligtvis en till på lite grillning och mys. Mer än så är det inte...

Men nu ska jag gå ock lägga mig ett tag i solariet.
Tchüs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0