Illamående och ångest!

Efter Blidö-besöket i Torsdags så var jag galet trött och sliten och jag somnade en stund efter en lång varm dusch. Långvarigt blev det inte dock för vid halv tre rasade Kim, Anders, Linden och Sandra in. Alla var dyngraka i princip och jag var spiknykter och det hanns ju inte direkt ändra på. Jag var fortfarande bakis från dagen innan så det fick vara som det var. Kvällen bjöd på singstar, tårar och promenader. Anders hittade en ny kompis i form av en gorilla som han kallar för Birro tror jag -de är mycket söta tillsammans.
Jag gick iaf och la mig i bäddsoffan framför en film som jag inte kollade på, Linden däckade i soffan och Sandra gick hem med Kimsan.

Tidigt på morgonen dagen efter vaknade jag av att tv:n stod på så jag stängde av den och somnade om, lite senare vaknar jag IGEN av mammas väckarklocka och blir helt skogstokig och går upp och stänger av den och somnar om... Ytterligare några minuter senare börjar Malins väckarklocka tjuta så jag var tvungen att springa upp ännu en gång för att få tyst på skiten. Sen vaknade jag när Anders skulle upp tidigt på morgonen för att jobba så så där mycket sömn fick jag inte iaf.

Igårkväll var det grillfest hos Emilia, det var väldigt trevligt även fast jag och Sandra ramlade in en och en halv timme för sent. Men det blev jujutzu-fylla och det slutade med att jag gick och spydde innan vi fick skjuts av Anders hem som körde som en galning minst sagt och det gjorde ju inte direkt så jag mådde bättre. När Sandra gick ur bilen utanför mig så startade hon en relation med gräsmattan utanför huset där hon spenderade en massa tid. Hon blev chockad dock eftersom hon inte spytt på fylla på fem år. Grattis! Kim fick hålla upp hennes hår och kläcker ur sig en bright kommentar -"det luktar grillkrydda!" Jag vet inte men jag tror inte det gjorde Sandra mindre illamående.
Senare däckade stackars Sandrew i soffan och jag, Kim och Anders hade heta samtal i mitt rum och Kim klistrade fast klisterärken på våra tröjor och gjorde en hel del märkliga saker men jag hade det trevligt och somnade så fort Anders hade åkt hem. Kim somnade på golvet bredvid Sandra med Birro som huvudkudde.



Idag vill jag sjunka genom marken, jag mår illa SÖREN och allt bara snurrar. Mamma och pappa kommer hem idag eftersom vädret tydligen är dåligt så jag får pappas grillade kött ikväll, mumma! Sen ska jag väl börja tvätta lite inför sista resan mot Mora imorgon som jag har ångest över. Jag hatar Mora just nu jag önska bara ngn kunde följa med mig så  jag slapp vara ensam där: Jag är ju som sagt sjukt sällskapssjuk och avskyr ensamhet och tystnad :(. Nu ska jag bo hos en annan människa dessutom så det känns också lite jobbigt men det är bara att hoppas att hon är trevlig och att rummet jag får är beboligt. Ja, det är bara att bita ihop och har jag jävligt tur så har jag lappen på Onsdag, men det är om jag har VÄLDIGT MYCKET tur. Håll tummarna nu!

Livet är en fest babes, Ha de!

Kommentarer
Postat av: drew

Tack för en underbar helg baby! har haft så sjukt kul!! men nå jujutsu fylla blir det fan inte på ett tag ;P <3

2007-05-19 @ 19:59:30
Postat av: cecilia

hahah jooooo då! kommer hem med körkort sen kanske då blir de igen ;)

2007-05-19 @ 21:43:57
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: drew

Du säger det =P vi får väl allt se, vi kan köra karatefylla utan att lägga middagen på din altan??

2007-05-20 @ 16:09:27
Postat av: cecilia

hörru de får bli en tröstgrillning ist. ska dränka mina sorger.. ;( JÄVLA ÄLCKLIGA KÖRKORTSINSTRUKTÖR ... :p

2007-05-23 @ 15:31:07
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: drew

Självklart baby!!

2007-05-23 @ 17:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0