Äntligen Fredag

...eller?
Imorgon är det jobb, tidigt!! Öppnar klockan åtta, weeij!

Jag öppnade iaf idag, med Shoreh! Sköj, hon slutade klockan tio så jag var mest ensam och fick något ryck när det var som mest dött och bestämde mig för att göra rent ugn och jäsmaskin sen putsade jag alla fönster på kylar, skåp och till butiken. Jag fick beröm av Roger, YES!!
Efter jobbet skulle jag hjälpa Chaplin med att göra skiva till hans fest imorgon så han hämtade mig och min bil när jag slutade, så både jag och bilen fick skjuts. Ett bra sätt att spara bensinpengar på!
Anyway, när vi gjort skiva och lite skit och jag var på hugget, blivit massa mobbad av Chaplin och Karl-Oskar så var det dags för Charre att åka hem och för oss att käka middag. MUMS!!

Nu är jag proppmätt och nyduschad. Jag kanske ska ut till öarna senare och träffa Olle bolle för lite bus. Men jag tvivlar starkt på att jag kommer palla det men hur deprimerande är det inte att sitta helt ensam en Fredagkväll i sitt rum?
Tyvärr lär det ändå bli så, men wtf!...

Det är en hel del saker som stör mig just nu, folk blir verkligen ledsna på mig för att jag är så grinig. Det är verkligen inte likt mig och jag vet inte riktigt vad det är som ligger bakom. Inget jag har lust eller ork att ta itu med nu heller. River bara upp massa smärtfulla sår, blä! -Det är inte lätt när det är svårt!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Efter regn kommer solsken ha förtröstan kram

2007-11-16 @ 20:31:16
Postat av: Cecilia

frågan är bara hur länge det ska regna och om det lilla solsken som kommer verkligen är värd denna störtskur?

2007-11-16 @ 21:17:33
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: Anonym

det kan regna länge men när solen kommer kommer den på allvar, du har haft det väldigt mulet ett tag nu rengnar det, snart klarnar det glöm inte att du har vissa som står dej extra nära prata med dom det lättar kram

2007-11-16 @ 22:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0