Äntligen hemma

Jaha, så var man äntligen hemma från jobbet. Har lärt mig massor med nytt idag också. Kassan är ju nästan klar snart sen städning och stängning har jag fått veta lite mer om. Inte ett dugg kul för er att veta men det var iaf nice. Jag jobbade med Sebastian idag och det funkade jättebra. Resten av helgen ska jag jobba med Fahrad, vi får se hur det går. Han är aldrig tyst och tar tydligen många rökpauser...

Jaja, jag var iaf förbi i lokalen och sa hej till mor och far och deras kompisar. Dom va i full gång på dansgolvet och Addes mamma fick jag en jättekram av och Addes pappa tyckte jag skulle slå lite på hans son. Lena sa hej också och Ilona stannade jag och pratade med, ja, t.o.m av Stefan fick jag en kram.
Nu kom jag och tänka på att jag måste ringa Sandra också, hmm, bråk tydligen så måste tala med flickan. Hoppas hon är vaken fortfarande.
Nu ska jag iaf ta en dusch snart sen får vi se om jag orkar mig vidare.

.... Oj just det. Höll på att glömma. Jag blev LITE chockad när jag kom ut och bilen var täckt av snö. Lycka!? Eller? Kanske inte med tanke på att vinterdäcken inte är på än! Jaja.
Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0