Exhausted


Jaha så man fick tre timmar sömn inatt. Mindre skoj, jag var och kollade på film nyss och det var ju lättare sagt än gjort. Jag låg mest och slumrade till så det var bara att åka hemåt igen. Trisst men sant! Jag lyckades se 1408 dock och ja, den var väl speciell och mycket Stephen King:ig men jag vet inte om jag gíllade den så mycket faktiskt.

image1188

Idag var det ganska skoj på jobbet, inget stress och många trevliga och härliga människor. Det finns dock många nackdelar men jag ser hellre det posetiva eftersom alla ser ner på stället så mycket...
Imorgon ska jag iaf fixa mitt hår igen, det behövs faktiskt nu och det passar bra så här innan Halloween-festen som är nu på Fredag. Jag hoppas så många som möjligt kommer, man vet aldrig med dom här traditionella lokalfesterna. Ibland kommer det massor och ibland blir det lugnt men ja, det återstår att se helt enkelt. Jag kan inte göra så mycket annat än att bjuda och peppa men det blir ju jobbigt för folk när man ska vara utklädd också men man behöver ju inte gå till det extrema. Vill man som kille vara snygg så är rambo ett bra val, det kan man nästan aldrig gå fel med. Eller varför inte en Johnny Depp, var en pirat!

Nej, jag håller iaf tummarna för att vi blir en del. Chaplin och Olson har iaf meddelat att de kommer senare så jag räknar med det stenhårt, och ja, de lär väl som vi vara ganska runda om fötterna med tanke på att de ska på en räkbåt innan.


Anyway, tidigt imorgon igen. jag ska öppna med Danni så jag hoppas på ännu en lugn och mycket skön dag! Chaplin kanske sticker in huvudet och säger hej också vilket självklart uppskattas.

Fred ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0