I've got my baby back!

Ja, min lur alltså. Jag köpte samma som jag hade förut faktiskt, tyckte om den och modellen va precis min typ och den andra kommer ändå vara omodern om några veckor så då kan jag lika gärna ta en lur som jag trivs med.

Chaplin fick leka chaufför idag så efter NetOnNet besöket och telefonköpet så drassade vi vidare till Bromma för att möta Martin och hämta min plånbok, så den är också i gott förvar nu, nämligen mitt!
Efter det blev det en snabbis halvvägs till Munsö då jag fick chansen att ta ett telefonsamtal med Lisa medan Charre gjorde ett ärende. Det blev snack om Sälen mest och tro det eller ej men vi har FORTFARANDE ingen att ta med. Det saknas en människa, men vi får väl åka utan att fylla den platsen. Jag förstår dock inte, en helg med lite skidåkning är det väl ingen som sägen nej till??

Äsch, skit samma!
Imorgon ska jag jobba med Anne, vår alldeles egna MILF på jobbet. Slutar klockan tio, sen får vi se vad fötterna bär mig.
Jag och Chralie har snackat lite om att kanske ta tag lite i min tråkiga bil inom en obestämd tid, vi får se hur det går med det men det skulle vara skoj att få den lite mer personlig och inte bara se den som ett transportmedel.

Men nu gott folk, ska jag städa mitt rum sen kolla Heroes om jag pallar.
Have a nice one!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0