One and only

Yo yo yo! Ännu en lång dag på jobbet, idag med Sebastian... Eller om man kan kalla det "med". Killen kan ju inte stå still i tre sekunder. Han packar upp varor, städar, bakar sen packar han upp lite mer varor. Helt galet, man känner sig inte direkt duglig när man jobbar med den människan.

Men iaf, lönen kom idag också. Eller ja, halva, resten kommer på Måndag. Mums! Jag har fan aldrig ägt så mkt pengar, det här kan sluta illa ;).
Var inna på Sohlbergs blogg nyss också och den damen har underbar musiksmak, laddade precis ner Timbaland & Fall out boys nya låt, One & Only. Megasuperduperskön! Älskar den och den går redan på repeat. Spank you Johanna för dina underbara tips!

Ikväll dyker Olle bolle upp tillsammans med Chaplin. Dom ville dricka sprit men vi får se hur jag gör. Ska upp typ fyra imorgon bitti för att ta mig till Brommaplan. Den tidigaste bussen som går gör att jag kommer fyra minuter för sent men jag hoppas att de kan leva med det mina kära vänner från Ekerö(?). Antagligen kommer de sitta och snacka skit om mig innan jag kommer men jag får väl tåla det då när jag är så värdelös och bor i betongen.

Puss på er everyone!

Kommentarer
Postat av: Sohlberg

sà lite sà =)
kul med nàgon som har en nàgorlunda samma musik smak =)
ha en bra dag fröken

2007-11-24 @ 15:29:35
URL: http://www.metrobloggen.se/rockinroll

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0