Shopping

Kärlek. Idag lämnade jag bilen i Ängby på Dialect eftersom jag skulle få ny stereo äntligen. Efter det så åkte jag in till stan och kikade vad Danne gjorde och han slutade inte fören klockan två så jag hade lite tid för mig själv innan.
Det blev ett par stövlar från Nilson, en jacka från Zara och en väska från Åhléns. Härligt att få shoppa loss lite. Sen slutade iaf Danne och vi möttes på Hötorget, han skulle shoppa tjocktröjor till Sälen så han tog den fulaste han hittade på H&M, vi kunde inte bestämma om den var asful eller assnygg men eftersom den var så pass skön så slog han till. Efter det vandrade vi vidare till Zara och där köpte han en brun polotröja, jag fick välja färg sa han och jag tyckte en beige men sen blev det den bruna ändå för han vill inte ha beige. Pajas!
Sen vandrade vi till Kungsgatan iaf, jag tog en toast och han en korv, mycket intessant sen åkte jag hemåt så där skildes våra vägar.


Nyshoppad och glad, steg jag av i Alvik där pappa stod och väntade på mig. Vi åkte tillsammans för att hämta bilen med den nya stereoanläggningen. På stället fanns både min gamla mobil och den jag tänkt köpa och jag har nu kommit fram till att den som jag vill ha inte alls är så himla mycket bättre än den jag hade plus att min gamla va mycket snyggare så det får nog bli same old same old.
Anyway, när vi skulle åka skulle jag lägga in alla påsar i baksätet och då bestämde sig dörren för att den inte ville stängas utan bara studsade upp igen så det tog ett tag innan vi väl kom iväg men nu är jag iaf äntligen hemma igen och nu sitter jag mest och väntar på mat och att Martin ska höra av sig så jag kan åka och hämta min plånbok. Något säger mig att det kommer gå åt skogen med det där, det är ju ändå MARTIN vi pratar om!

Jaja, imorgon är det jobb igen. Jag öppnar sen är jag inte ledig igen fören nästa vecka. Jippikiyay!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0