Fanny är utmanad

image1172Yo dauwgs!

Sandrew, alltså mattes kompis har ju utmanat mig. Jag ska skriva 6 underliga saker om mig själv (kommer bli svårt men jag ska försöka). Sen ska jag utmana 6 utav mina homies att göra samma sak. När jag skrivit klart här så ska jag helt enkelt skicka meddelande till dom som jag utmanat och då får dom göra exakt samma sak.



  1. Som de flesta märkt så älskar jag att skälla ut alla som kommer innanför vår grind eller som ens går utanför min gata.
  2. Jag tycker inte så värst mycket om maten jag få i skålen men jag äter gärna mattarnas mat och speciellt äpplen men det får inte vara skal på då spåttar jag ut det igen.
  3. Att busa är inte något som jag direkt gör mycket men när jag väl gör det så måste jag morra och skälla och helst gnaga lite på mattarnas och husses händer.
  4. Jag tycker inter om killar så mycket men det finns vissa undantag. Mina två favoriter förutom familjen är iaf Marianne och Julia. När de kliver innanför dörren så låter jag som om någon trampar på mig. Vissa jämför mig med en siren.
  5. Jag tycker egentligen inte om någon annan hund än mig själv men är det något jag verkligen ogillar så är det svarta hundra. Man kan väl säga att jag är lite av en rasist.
  6. Om någon plockar fram mitt godis så blir jag så till mig att jag inte alls lyssnar på vad matte eller husse vill att jag ska göra utan gör alla "konster" på en gång för att få godiset så fort som möjligt.

Jaha, eftersom jag inte tycker om så många hundar så har jag därför inte så många vänner. Speciellt inte med hemsida, blogg eller ens internet så min söta och snälla matte får skriva sina kompisars hundar.
Nu är det så här att dom som inte har blogg eller hemsida får maila till mig helt enkelt, sånt här är väldigt skojsigt tycker lilla jag.

Ace
Ozzy
Jessie
Sunshine
Johannas hund

Förlåt men min dumma matte har glömt vad Johannas hund heter, men han är iaf utmanad och ja Madde du får skriva om hunden du en gång hade.

Puss och Slick

♥ Fanny Forsythia Arnblom


Kommentarer
Postat av: Emilia

Sigge är bortbytt mot en "liten" Jessie som flyttar in på fredag. :P

2007-10-31 @ 15:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0