Grattis Madde!

Ännu en dag som kommit och gått. En mycket skön dag som liksom bara swooschade förbi, jobb, träning och chitchat med Madde har jag hunnit med. Mycket behövande snack, trodde ju hönspaksbaben var arg på mig men lyckligtvis så var inte fallet så.
Hon är nu förlovad iaf för er som inte hört den stora nyheten, med ingen mindre än Niklas "Ekis Truklas" Ekesäter. Valkyria Johanna Madeleine Ekesäter, kind of have a nice ring to it!? -Grattis lenrumpan, hoppas ni blir lyckliga.

image1053

Ja, Madde och Zandy har även bestämt att de ska dra med mig på hyss men som jag precis berättat för Madde så har hon redan fått mig att tjyva en gång, även om hon kanske inte var medveten om det och det förmodligen var i mitt undermedvetna som hon gömde sig så har jag iaf hyssat. Vi kom fram till att Madde är djävulen på min vänstra axel och hon får mig att göra dumma saker. Ajabaja!
Jag fick också reda på en till sak som hon önskar sig i present, nämligen bäversafari. Ja, det kan ju bli intressant! Massor med presenter ligger uppe som förslag nu, hon ska ju ha diamanter i varenda piercing-hål i kroppen också och bara det kommer ju kosta en mindre förmögenhet. Att hon inte läcker när hon dricker är ju fan ett mirakel...

image1054Anyway... Idag fick jag iaf reda på vem Fille är och hur han hade mitt nummer. Det var Adde som tyckte det skulle vara kul att lura mig, vilket jag inte riktigt förstår. Men Fille är iaf en 19-årig kille som snart ska bli pappa till en liten flicka. Fille jobbar med Adde och bor i Enköping, hans dotter ska döpas till Michelle. Så nu vet alla det, skitkul Adde, du kommer få igen! TRO MIG! Hämnden är ljuv...Han dissade mig idag också, vi skulle kolla på tv at his place men han ville hellre se på Greys Anatomi än Heroes och det går bort så han får skylla sig själv. Bajsskalle!

Imorgon är det ett nytt dagis fast ett gammalt. Jag har jobbat där en dag förut men det var ett tag sen, mysiga barn dock och mycket trevlig personal. Sådant är alltid kul att komma tillbaka till!
Helgen närmar sig också, nu har jag lite planerat. Fredagskvällen ska spenderas med Sandra. Vi kanske ska ut och skaka rumpa eller så blir det en mysig hemmakväll, vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Jag vet bara att det ALDRIG blir misslyckat när vi är tillsammans ute på krogen. Vi är soulmates liksom, det kan bara bli bra! Vi funderar på något crappy place som Viper kanske men jag börjar fundera på Garbos... Hmm, vi får se. Jag och Madde har btw ett mission som antagligen ska utföras på Garbos en vacker dag, men vad det är för äventyr får jag dessvärre inte avslöja... Mohihi!

Jag vet att jag skulle skriva något mer men Alex avbröt mig så jag kommer inte ihåg va det var. Hmm....!
Nåväl, det var säkert inget viktigt och om det var det så kommer jag nog på det snart och skriver väl upp det isf.
Zai jian!

Kommentarer
Postat av: Maddox

Hemligt mission baby ;)

2007-10-11 @ 13:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0