Grinigt värre!

Idag är jag trött och grinig. Jag kollade klart på Transformers igår som var helt galet grym och då blev det lite sent. Jag vill förresten ha en egen Autobot, helst en rosa som kan bli en hummer och ska heta Pinkie Pie! Mm, perfekt!


Det har varit ganska lugnt idag på jobbet, jag var helt slut men det märkte jag inte fören jag slappnade av lite i bilen på väg hem från Kista när pappa började tjata på mig om att jag ska börja plugga med saker som han tycker jag ska göra. Jag vill plugga lite turism eller liknande men samtidigt vill jag göra något där det händer saker hela tiden. Som toppen på allt som jag vill plugga så är jag GALET skoltrött fortfarande. Men jag vet inte, helst av allt vill jag plugga någonstans där det helt enkelt inte är Sverige men jag antar att jag får vänta med dom planerna eftersom pappsen är pesso och jag har väl kanske inte riktigt råd med det. Drömma kan man ju alltid!

Från det ena till det andra, Olson opererade knät imorse och jag hoppas det gick bra. Han fick ju tydligen åka hem igen så förhoppningsvis bådar det på gott.
Imorgon jobbar jag inte så jag ska nog gymma och sola lite tror jag, på Fredag ska jag kanske hem till Linn som ska ha kalas för att Linda kommer hem till oss en lite stund. Massor med skoj att träffa gänget igen och Lisa kommer hem från New York imorgon bitti. Det kan inte bli så mycket bättre tycker jag...

Wrooom!

Kommentarer
Postat av: Maddox

haha Transformers rockar ass!

2007-10-03 @ 20:30:50
Postat av: Cecilia

Jao, det gör det verkligen!
Jag vill vara en sån :D

2007-10-03 @ 20:35:06
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0