Konversationer


Chosan sa Mamba när han spelade Black Jack med Näcken! -Kul för dom som fortfarande använder sånna kondomer. Om dom ens existerar... -Ja, det var ett tag sen jag köpte kodisar.


Charre kom ett tag och vi snackade om hans uppkommande fest. Han vill ju göra något kul och speciellt så det inte blir som en vanlig fest. Han vill att den ska bli ihågkommen så vi får se vad som händer, fötter, fingrar och tår.
Efter han åkt bunkrade jag upp framför datorn där jag nu haft trevliga konversationer på msn. Öhman är sugen på erotikmässan så om det är någon som är på så säg till. Jag är inte den som är den liksom, bangar aldrig på lite porr. Ja, iaf, sen har jag snackat lite med annat folk också och det var ju minst sagt mysigt faktiskt. Nja, kanske inte konversationen med stackars Sandra som är sjuk IGEN! Trisst trisst, vi får hoppas hon kryar på sig snart.


Imorgon är jag ledig så det blir kanske lite solning, definitivt lite träning och möjligtvis lite införskffning av nödvändingheter som jag absolut inte har råd med.


Sov gott och dröm sött!


Kommentarer
Postat av: drew

jag är LÄTT på erotikmässan, favorit i repris? jag menar jag bangar inte på lite hudkräm som sprutas ;P

2007-10-31 @ 00:37:47
Postat av: Cecilia

Nice, då var vi tre ;)

2007-10-31 @ 11:17:39
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: drew

Fanny har blivit utmanad, läs min blogg =D

2007-10-31 @ 12:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0