Skojig lek!

Har en lek att rekommendera för fester och liknande. Dom lekte den hemma hos Em och Jocke och jag ville verkligen vara med men som sagt så tillät inte min mage det. Dumma!

Man ska iaf sitta på en varsin stol i en ring och en person delar ut ett kort till alla som är med. Alla kommer ihåg färgen på sitt kort, alltså ruter, hjärter, spader eller klöver. Korten samlas in igen och sen får en person dra kort. När färgen ropas upp som man själv hade ska man flytta ett steg åt höger. Man kommer garanterat hamna i varandras knä. Kommer ett ess upp så ska man byta plats med personen som man har i knät. Har man någon i knät och ens färg kommer upp får man inte flytta på sig, man får bara flytta på sig när man är överst eller sitter ensam. 
Den som först kommer tillbaka till stolen han/hon började på har vunnit. Och självklart så ska man ju dricka varje gång man får sin färg också. Hur ska det annars bli kul...


Bilder från Emilia och Jocke


Film från leken. Lite skev men förjävla rolig. Kim låter mest...
-Men VAFAAN!! Det här är ett jävla skämt!!

Jag tyckte detta såg jätteskoj ut och på nästa fest tänker jag minsann vara med & jag ska sopa mattan!
Ey guys!! Jag tror jag har kommit på vad som kan ligga bakom mina magont, TUGGUMMI!! Kan man få ont i magen av för mkt tuggummi? Någon som vet!? Jag slutar iaf att tugga NU!!
Tuggitugg!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hahah dt var roligt att se, jag och kim skriket åt varandra..
Jajamensan, man kan få magknip av dt eftersom du bara tuggar ner/sväljer luft i magen och då späns den. Dessutom lurar du magen att det faktiskt läggs någonting i den.. Eh ja, vi har haft den här diskussionen förut min familj och jag.

2007-10-28 @ 09:43:12
Postat av: Cecilia

Okay , inge mer gummitugg för mig :)

2007-10-28 @ 11:15:24
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0