Svampplockning

Nu har jag varit och plockat svamp med herr och fru Ekesäter. De kom och hämtade mig i Truklas super-volvo som går och låter som fan. Det var iaf mysigt med svampplplockningen som ägde rum i Svartsjö. Jag fick spela deras dotter Greta vilket jag kanske inte uppskattade så där jättemycket. Vi hittade massor med roliga svampar men endast tre kantareller. En var faktiskt och Madde hittade en Karl-Johan. Jag däremot hittade följande: grön svamp, lila svamp, en enorm och slemmig svamp, en flugsvamp, konstig avföring samt en skalle från något djur. Jag skulle gissa på får eller rådjur. Precis när jag började fundera på vart resten av kroppen var så visade det sig att Madde stod på den. Det tyckte hon inte om.
När vi hittat mer än vi ville så var det dags att hitta något annat, nämligen vägen hem. Det var lättare sagt än gjort, vi fick ploga oss igenom skogar av träd, hrmm! Alltså massvis med kvistar och nerhuggna träd. Det var jättejobbigt men till slut hittade vi rätt och jag lämnade lite spår efter mig, precis om Gretor gör. Jag knöt upp mina strumpor i träden så vi skulle hitta tillbaka en annan dag.




När jag kom hem så hämtade jag och mina söta päron pizzor och sen svullade vi i oss dom. Snart ska jag flörta lite med mamma för jag vill ju faktiskt att hon ska fixa mitt hår. Hon är tyvärr inte lika sugen men efter att jag har worked my magic så kommer det nog inte bli några problem...

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0