Trög dag

Jag somnade som en stock efter Shrek the third igår natt men sen när jag vaknade av telefonen bara några få timmar senare trodde jag att det var ett skämt. Jahapp, dags att jobba igen. Ännu ett dagis jag jobbat på förut, dock innan jag skrev in mig på vikariepolen. Det var kanske något år sen och det var ju inte alls samma barn där längre. Eftersom jag varit så trött så har väl dagen varit lite extra trög men det har gått bra. Jag spelade fotboll på morgonen och spöade några småpojkar, mohaha! -I kicked ass...
Hmm, ja det är väl ungefär så dagen såg ut, jag fick sluta en halvtimme tidigare också och det uppskattades självklart...

Jag kom på en massa saker som jag skulle skriva om i bloggen under dagen men som vanligt har jag glömt bort allt när jag kommer hem.
Ikväll ska jag iaf fixa mitt hår och det ska bli sjukt skönt, funderar på att låta mammsen finslipa luggen lite också eftersom den fortfarande är ganska het. Vi får se, jag vill ju inte göra Lisa för upprörd, hon är ju trots allt min och allas egna frisör och hon har redan skällt ut mig för att jag ska färga håret hemma själv.

Imorgon är det mer jobb, 8:00-15:00. Skönt att få lite timmar för det innebär ju i sin tur mer pengar.
Ja, just det. Per-Tomas skickade sms och frågade när jag skulle komma hem och jag svarade när jag var på väg men jag fick inget svar på det. Jag undrar jag, vad den mannen har i kikaren nu... Hmm!?

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0