Dreams from hell

Inatt hade jag världens konstigaste, underbaraste och hemskaste dröm. Jag blev helt förstörd när jag vaknade. Jag trodde att mitt liv äntligen ändrats och att jag fått det jag ville men icke. När pappsen väckte mig var allt som vanligt igen... Jävla dude alltså, varför ska du hålla på nörda i mina drömmar!?



Idag blir det iag spinning och sen core. Skönt! Jag har längtat efter träningen hela helgen.
Imorgon ska Fanny klippa sig och jag ska bestämma mig om jag ska börja jobba som personlig assistent eller inte. Ska prata med pappsen och se vad han har att säga men det ser ut som att det blir så iaf...

Kram på er!

Update 22:24

Det var denna dagen det! Även Måndagen denna vecka mötte sitt slut minsann.
Det blev träning idag, lite lugnt så där. Imorgon blir det muskel upp i centrum med Lisa klockan halv sex. Jag hade planerat in pilates men Lisa ville svettas(!) så det blev ändrat helt enkelt.
På förmiddagen bär det av mot Sumpan för att droppa Fanny hos hundfrisören, hon ska snaggas ännu en gång vår lilla lurvboll. Vissa kanske inte tycker det är så fint men jag tycker hon är übersöt och dessutom ser man hennes fina runda ögon och det viktigaste hon ser oss...




Ett litet plus ikväll är ju självklart att Dif vann! Inget förvånande kanske men än dock...!

Men nu ska jag snart sova och hoppas på lite sömn och drömmar som är totalt dude-fria. Inga good guys gone bad och inget springa in när jag sitter på toa och inga jävla cigaretter. Vad är det här med att alla ska röka som inte brukar röka, inklusive jag, i mina drömmar! Psyko! Nej låt mig vara en drömmare på rosa fluff inatt... Please?

Good night, sleep tight & don't let the bedbugs bite!

Kommentarer
Postat av: julia

Fanny är söt hur som helst (: <3

2007-09-04 @ 07:27:48
Postat av: Pinky

tack sötis :)!!

2007-09-04 @ 10:38:15
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0