Freitag

Tjenatja!

Åkte till stan ganska tidigt idag med syster och kom fram till att det suger att åka tunnelbana. Hon hittade bling till sin outfit som hon ska ha på maskeraden imorgon sen käkade vi och åkte hem. Vi såg dock två kändisar i stan, Musse och Anton.. Mums va snygg han har blivit nu när han rakat av sig håret!
Anyway i Vällingby köpte jag en foundation och lite annat smått och gott sen åkte vi hemåt i en proppfull buss, då kom jag fram till att det suger att åka buss också.

Nu har vi haft en mysig middag med hema tjocka familjen, plus mormor och morfar. Efter det åkte jag och Linda och hämtade en film hemma hos Per-Tomas. Där satt en grinig Per-Magnus så det blev inte som vi tänkt oss utan en annan film om nån flicka som är oskuld (?).
Här hemma sitter de och dricker lite och käkar bullar, Leo har joinat familjen också. De behövde vill catcha up lite granna vad vet jag.
Nu tjatar Linda på mig, antar att hon vill kolla på film men det är så fint och städat i mitt rum, sjukt mysigt med Kid Rock och Sheryl Crow som bakgrunds musik, jag vill inte gå härifrån. I guess I have to.




Passar på att be om ursäkt till Madde att jag inte kunde komma och kolla på film med henne, vi får ta det en annan gång för jag vill verkligen inte missa Lejon Kungen trilogin. Lycka till imorgon Rainbow!

Ha en supertrevlig helg!
Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0