Fun and games with Rainbow Dash

Yesterday blev inte riktigt som jag trott, inge myskväll hemma hos Lisa eftersom vi båda var trötta och hon hade massor att göra. Ajajaj!
Jag gick och la mig men vaknade efter en timme och var jättepigg men alldeles ensam hemma, min familj hade övergett mig för roligare aktiviteter. Jag tyckte lite synd om mig själv men Alex frågade om jag skulle med på fest i Hässelby med honom och han lumparpolare, njaa, orkar jag det verkligen?! Sen ringde Madde och frågade vad jag gjorde, hon tyckte jag var puckad när jag sa att jag satt hemma och spelade röj på datorn. Så hon bad mig följa med till Jonne och dricka öl. Ja, tänkte jag, det låter lugnt och skönt precis så där lagom.
Jag sminkade mig och brummade iväg med volvon för att hämta henne så vi kunde ta bussen tillsammans mot Vällingby. Jag lyckades få med mig allt i min stora väska som vägde ett par ton. Madde tyckte synd om mig så hon fick bära min väska men det fick hon lida av idag eftersom hon har haft träningsvärk, mohaha!
Men jag lyckades iaf t.o.m få med mig hjärnan idag, grattis Cecilia du har precis vunnit en färg-tv utan färg.
När vi kom dit var det ganska lugnt, Jonne och några till var där, bl.a den konstiga bruden som vi inte tycker om tillsammans med ett bredlast som bihang. Omg, vilken enorm gött alltså, hon skulle lätt kunnat döda folk med den där. Gaah! 
Anyway. Vi snackade skit på ballen, i köket och kissade i kors. Dock var toapappret slut, och allt annat papper i hela lägenheten också så vi fick använda kaffefilter. Jag tror Jonne hade varit med om samma sak förr om jag ska vara ärlig men skit sak samma det fungerade jätte bra.
Men sen var det till slut dags att dra vidare och vi gick tillbaka till bussen som självklart inte gick, Madde ringde lillebror Walingstam som betalade en taxi till Astrakangatan och sen skjutsade han hem oss. Mycket, mycket snäll!
När jag kom hem var jag tvungen att vänta på ett samtal från en mycket frustrerad person men jag var så trött så jag somnade vilket resulterade i en ännu argare person. Damn it!


Förresten är jag jätteavis på Maddes långa hår och funderar på att härmas!

Jag vaknade klockan 12 med kläder och mössa(!) på. Gick upp och käkade, duschade sen drog iväg med familjen till Åkis. Där stannade mammsen och pappsen på en öl och syster tog en glass medan jag njöt av ett glas vatten. Vi satt och snackade och skrattade och sjöng en massa, Linda försökte lära sig "ploppa" högt med tungan men hon sög så det spårade lite och hon började sjunga pingpong-låten för pizzabagaren. Bra där!
Jag skulle egentligen till Lisa också men allt strulade sig med bil och grejor så jag hann inte dit, Lisa är nu väldigt besviken på mig vilket är helt förståeligt. Mitt samvete är väl inte det bästa heller men ska försöka gottgöra det på något sätt, vi ska iaf träffas imorgon på eftermiddagen. Hon åker ju till New York på Onsdag så måste ju få krama på henne lite innan dess.

Nu sitter jag faktiskt hemma och försöker klura ut vad som ska göras ikväll, Madde är dum och spyr men hon ska bli bättre har hon och jag bestämt så vi kan leka. Olle bolle bjöd tydligen henne på fest så vi kanske skulle dit men han var lite dryg mot henne när han kollade på fotboll så hon var inte så sugen längre. Vi får väl se vad som sker helt enkelt.
Nyligen kom Per-Tomas in med en stor röd ros, jag vet inte vad han har i baktanke men en fin tanke var det iaf. Tack så hemskt mycket , du är ju som en i familjen numera frågan är bara om jag ska kalla dig morfar eller farfar. Hmm, ja du kan få bestämma själv om du vill...

Man lär sig någonting nytt varje dag:

» Kaffefilter fungerar utmärkt som toalettpapper.


Ha en sjukt trevlig helg allesammans.
Puss och pisk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0