I actually worked today

... och imorgon är det 8:30 till 16:30 som gäller. Underbart!

Somliga kanske tycker det är sjukt att jag säger så om att jobba men det är ju faktiskt med något som jag verkligen tycker om. Barn, dagis, människor omkring mig och leende ansikten. Tyvärr är det bara som vikarie vilket är trisst men samtidigt är det skönt att inte vara på samma ställe hela tiden. Mycket nytt folk.
Idag hamnade jag på ett dagis i Nockeby där jag ska jobba imorgon också. Det var åtminstone ett igenkännt ansikte där, Melissa jobbade nämligen där...

Jag missade träningen idag, aj aj aj! Åt pizza till middag dessutom, samvetskvalen gjorde att jag begav mig ut på en halvtimmes powerwalk med mammsen. Skönt att komma in och ta en lång ljummen dusch och sen sätta sig med grönt te framför tv:n. Idol och Heroes är det som jag kollar på numera. Top model får vänta tills det intressanta är slut i idol. Då är det dessutom mer intressant och mer intriger i Top Model så det passar bra.

Imorgon lär det bli en del stress. Jag slutar halv fem och ska hem, duscha, ner till Sandra som inte är hemma och hämta grejor, duka. Precis innan alla gästerna kommer så hoppas vi Sandra dyker upp så hon kan hjälpa till att styra, antagligen får jag Lisas hjälp som vanligt också.
Ville också meddela på en gång att om ni har en Ipod så får ni gärna ta med den för vi ska koppla in dom i högtalare tydligen! Ju fler desto bättre.
Nej nu har jag inge mer vettigt att skriva så det är nog bäst jag låter bli.

... eller jo, Sean Kingstons låt "Me Love" är fruktansvärt bra, -LYCKA!

Ses imorgon babes!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

uppdatera (a)

2007-09-08 @ 12:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0