Lång men snabb dag!

Imorse var det ganska tungt att gå upp vill jag lova men somnade typ en kvart in på filmen som jag skulle titta på. Men men, upp iaf och som tur va hade jag inga större problem med att hitta det nya dagiset det största problemet var köerna. Urgoa ungar som vanligt och vi tog en promenix på morgonkvisten, efter det rusade dagen iväg och rätt var det va så var klockan halv fyra och jag fick gå för dagen.
Jag brummade till Abrahamsberg och hittade en parkering för att sedan byta till tuben, när jag kommit till Kulturhuset kände jag mig ganska vilsen. Jag menar hur ofta hänger man där? Jag gick in något form av läsrum eller bibliotek och där var det massa skummisar men jag satt och väntade in tiden sen gick jag till cafét där jag skulle träffa killen i rullstol och köpte mig en brie-smörgås och lite te. Efter ett tag kom han, en kvart sen, och ja... Det var ganska segt och tyst men det rullade på och sen var jag on my way home igen och nu sitter jag här. Ganska lång men snabb dag faktiskt.

Ja, och min "bäste vän" är aslack på mig. Det känns förjävligt rent ut sagt... På något sätt kändes det som han väntade på något att skylle på för att bli arg på mig. Jag antar att han helt enkelt tröttnat på mig, trisst men jag får väl skylla mig själv.

Nu är det iaf dags att duscha sen ska jag kolla på Desperate Housewives!



Ciao!

Uppdatering 22:27


Hej och hö! Desperate Housewives var hilarious, as usual! Man skulle leva som fruarna på Wisteria Lane alltså. Eller ja, mer eller mindre iaf.
Hmm, min älsk är fortfarande ledsen på mig men det är inte för att han tröttnat på mig utan för att jag tydligen varit ett arsle och sårat honom. Omedvetet dock! Jag trodde jag gjorde något bra men ICKE. Jag gjorde fel! Det är visserligen inget ovanligt, jag lyckas sällan med någonting jag gör men när jag väl gör det så blir det fest!

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, det lär väl bli hårdträning eller något om inte jobbet ringer. Annars får jag väl leka med någon som vill leka med mig... Om jag orkar och har lust. Träning lär det ju bli hur som helst.

Nu ska jag snart sätta på Nemo igen och se klart på den innan jag somnar.
Usch och fy vad mysigt det lät, jag tror t.o.m Birro ska få mysa lite med mig inatt. Saknar ju någon att krama på.. Stackars stackars mig.

Guten Nacht alles!

Kommentarer
Postat av: Maddox

"Nu ska jag snart sätta på Nemo igen" Kinky baby!

2007-09-25 @ 23:22:07
Postat av: Pinkie

Yes yes, fishy fishy me like big time! ;)

2007-09-26 @ 12:15:47
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0