Lokalfestshelg!

Jag har varit lite smått dålig på att uppdatera så det är väl dags nu antar jag.

I Fredags kom jag hem vid fem-tiden och började med att hoppa in i duschen och strax efter att jag var klar så dök tre killar upp on my doorstep. Olson, Robin och Festis och ett stycke Löken låg tydligen däckad i bilen. Boysen hade varit på kryssning sen dagen innan så alla va väl lite sega men medan dom socialiserade med mammsen och pappsen fixade jag iordning mig. Killarna blev bjudna på middag medan jag var tvungen att stressa iväg till lokalen för att fixa iordning innan folket droppade in. Sandra blev sen p.g.a nåt crap på jobbet så jag kände mig en aning stressed out. Olson och killarna kom inte först även fast dom faktiskt satt hemma hos mig och käkade utan det gjorde Lisa och Emilia. De hjälpte till att sätta upp kräftbelysning, lyktor och annat mys. Emilia var iaf värdelös på att dekorera med serpentiner men man kan ju inte vara bra på allt.
Anyway, jag var tvungen att springa hem och byta om och skälla på Olson för att han aldrig kom, dessutom hade vi ingen musik så det var jag också tvungen att fixa lite snabbt samt toapapper.
Sen iaf, när jag kom tillbaka till lokalen, blev jag och de andra tejorna lite bittra för att det inte kom någon så vi hade en egen lite kräftskiva till jag fick reda på att kräftorna kokas levande och då mådde jag dåligt igen så jag kunde inte käka mer. Jag fick nöja mig med avocado och cider, mums! Vi sjöng Helan går på engelska också..

Hell and gore
Chung Hope father Allan Allan Ley
Hell and gore
Chung Hop father Allan Ley
Oh handsom in the hell and tar
and hell are in a half and four
Hell and goooooore ...........
Chung Hop father Allan Ley

Det lät så där bra kan jag säga men fy fan vad vi garvade. Snart började iaf folket droppa in, först kom killarna hemifrån samt min alldeles egna Slash, a.k.a Madde. Hon fick ett till smeknamn av mig eftersom hon inte hade så många redan (!). Ja hur som helst så skulle de ta med min dricka och den låg i bilen som Festis helt plötsligt åker i väg med. NOOO!! Den dök upp mycket senare så jag fick gå hem och hämta en öl.
Anyway, efter ett tag kom Axlo, Alex, Jacob och Kim. Festen var faktiskt helt död men när det började dyka upp fler och alkoholen började verka så blev det lite mer drag. Få dansade men det var iaf trevligt, mysigt och skoj! Inget dunder och brak, inga slagsmål, inga tårar -inte en typisk ekerö-folket-fest alltså. Härligt!
När folket försvann var det dags att städa, jag tyckte vi gjorde det jättebra tills Robbie skulle hjälpa till och Sandra blev galen på honom. När vi precis skurat hela golvet lyckas han spilla ut cider. GRATTIS! Sandra blev självklart ännu mer irriterad men det löste sig. Sandra och Kim gick hem till sig och jag fick med mig Jacob, Linden och Robbie hem. De sov på madrasser i mitt rum och vi hade det jättemysigt hela natten... eller?

Igår, Lördag, vaknade jag ganska tidigt och mådde väl sådär, Jacob kom på att han hade match så de var tvugna att åka hem ganska snabbt så de ringde Axlo som kom och hämtade sina vänner. Men innan dess hann dom käka ostbågar till frukost, sjunga med till Just keep swimming och Linden tappade bort sin mössa, han blev verkligen jätteledsen. Linden kom också fram till att Facebook är som Hänt extra om sina kompisar. Man vet liksom vad alla gör hela tiden. Fjaa, why not!?
När dom dragit så gick jag upp och duschade, jag sjöng jättefint för mammsen medan hon sminkade sig -"Who put the bop inte the bop....". Sen skulle alla tjejorna i familjen vidare till Bålsta för att gratta lilla Rebecca som fyllde år men innan det var vi tvugna att först hämta Malin vid Trollboda och sen handla present till Diana och lillskiten. Det blev Lindex först där vi köpte en söt mjukisdress till lilla fröken sen Cervera där det blev en ljusstake från Kosta Boda till Diana. Jaq var chaufför så färden bestod mest av klagomål, några småtjut och huvudvärk men det gick ganska bra ändå.
Vi kom dit, käkade tårta och sen mådde vi illa så vi åkte hem igen. Jag vägrade dock åka tråkig motorväg så jag bestämde att vi skulle ta den gamla vägen hem och jag höll ändå på att somna framför ratten men vi överlvde den resan också lyckligtvis.
Hem, duscha igen, sminkning, välja kläder sen vidare vid åtta till nästa kalas. Stefan blir 18 på imorgon så det var lite festligheter i lokalen. När jag kom var släkt och familj fortfarande kvar och alla stirrade, pinsamt, eeeh ja! Men jag smög in till Sandra och gömde mig i en soffa. Danne gav mig mordiska blickar som vanligt, han hatar mig, förutom när han är full då tycker han om mig. Igår sa han t.o.m att han tyckte det var trisst att jag aldrig var hemma hos honom längre. HAHA!! Jag höll på att ramla av stolen.
Vid nio försvann de flesta vuxna och alla ungdomar ramlade in, alkoholen kom fram återigen och jag drack dagens med Sandra. Yummy! Det var faktiskt väldigt trevligt men Kim var lite nere så Sandra var lite nere så hon drog efter ett tag och då kom syster Linda och gjorde sällskap så vi lekte lite. Vi skrattade lite åt Regines bror som gjorde bort sig, sen försökte vi sätta på bra musik, sen pratade vi lite med Erik och sen var Linda bort och lille herr Asplind också. Jag och Jenny letade överallt men till slut dök hon upp och då drog jag med henne hem, så var festen slut jag käkade kudde.

Idag är det väl en sån där skön bakis-Söndag då man helst av allt bara vill sitta i ett par mjukisbrallor och fisa framför tv:n och det är precis vad jag gjort idag. Så småningom ska jag ta tag i mitt rum på allvar för det ser ut som rena rama krigszonen. Inte bra, inte bra.
På Onsdag bär det av till Örebro på intervju och Sandrew hänger med också så jag får sällskap, wihoo! Det ska bli jätteskoj fatikst, räknar absolut inte med att få jobbet men det är ändå en kul grej... Tss, ett litet äventyr. Cissi ska ta sig från Hässelby till Örebro. Med världens sämsta lokalsinne och ingen aning om vilket håll hon ska ta vägen kan det ju inte bli annat än just ett äventyr!

En annan väldigt viktig sak är att jag och Sandra gärna vill att alla som inte betalade i Fredags gör det för det är nämligen så att det kostar en del med lokalen och vi tänkte kanske ha Halloween fest i år igen och då är det bra om vi har så vi kan införskaffa massa skojiga saker tills dess. Det är 40 kr det rör sig om, det är typ 80 tuggummin förvisso men det känns inte sjysst att bara vissa ska betala medan andra skiter i det!...

Men nu har jag iaf uppdaterat er lite, jag hoppas er helg har varit lika bra som min och ja, Sverige-Danmark matchen slutade 0-0 för er som är retarded.
Lindens mössa dök upp också, hittades igår på gräsmattan utanför lokalen bredvid en spyhög. Mys! Kim har stulit Jockes mössa så allt är upphittat men bara inte riktigt på sin plats just nu.

Puss på magen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0