Septembers horoskop

Kräftan 21/6-21/7

Du ha en tendens att splittra dig på för många saker och behöver träna på att säga nej(!). Stå upp för dig själv och visa ditt nyvunna självförtroende. Nymånen hjälpenr dig till kritikst tänkande och klarare kommunikation. Tillbringa kvalitets med en viktig person i ditt liv - varför inte resa bort några dagar tillsammans? Ett avbrott på några dagar från vardagsstressen gör dig gott och ger dig massor av ny energi.
Granska kritiskt och fokusera på:
Syskon, grannar och kommunikation

Kommentarer
Postat av: drew

jag håller med horoskopet!!! ;P

2007-09-19 @ 16:03:03
Postat av: Anonym

Sådan är du som Kräftan
Du vistas nog för det mesta i ditt eget omsorgsfullt ombonade hem. Du älskar och förstår barn som också älskar dig. Som förälder är du överseende, förstående och ibland alltför ängslig i din omsorg om de små. Du har också lätt för att bli överbeskyddande. Men det är ett tecken på din stora kärlek till de dina och det tyder också på att de har stor betydelse för dig. Traditioner är ett måste för dig och hos dig är de stora helgerna, som påsk och jul, mycket betydelsefulla högtider med massor av pynt och festlig omsorg. Det allra mest betydelsefulla är, trots allt, att din familj finns samlad i rar gemenskap. Din fantasi är välutvecklad och dina idéer stundom strålande, ja nästan briljanta. Du är mottaglig för intryck och du glömmer inte dina vänner.
Dina bästa chanser
Din bästa färg bör vara violett och vitt. Din bästa sportgren bör vara gymnastik eller simning. Din bästa metall bör vara silver. Din bästa blomma bör vara anemon eller krokus. Din bästa juvel bör vara pärlan - men många i tecknet föredrar en ädelsten som den gröna smaragden. Ditt bästa träd bör vara lönnen.

2007-09-19 @ 17:14:14
Postat av: Cecilia

Drew: Eller huuuur!! :)
Who ever you are: Hrmm , vet inte riktigt om de där stämde dock ... :/

2007-09-19 @ 20:04:32
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0